tiistai 9. maaliskuuta 2021

Ostamattomuuden vaikeus

 Ei ole tehty ostamattomuutta helpoksi. Luin uutta Kotivinkkiä ja sieltä meikkijuttuja. Tuli hirveä hinku saada uusi poskipuna ja Catricen nude huulipuna. EN mene kauppaan.

Sisustusjuttuja katsellessa tuli mieleen, että vois olla kiva mennä kirpparille, Fidaan ja kierrätyskeskukseen. Nouuuu. En mene.

Mutta sit Supernanny puhui mekoista. Olin et aaaa, niin, mä en löydä housuja, ryhdynpä mekkoihmiseksi. Tilasin Ellokselta pari mekkoa. Mut tyypillisesti siinä käynee niin, että ei ne ole hyviä mulle kuitenkaan ja palautan ne. Ja jos en palauta, niin oikeasti tarvitsen vaatteita, joita käyttää trikoiden sijaan. 

Syön kolmatta päivää putkeen muinaista suosikkiruokaani kanan sisäfilettä ja vihreitä papuja. Pavut loppui. En aio mennä kauppaan, syön muuta. Koska onhan se ihan eri juttu ostaa papuja a noin 0.70 senttiä, kuin tilata kaksi mekkoa 70 eurolla. Onhan? Koska pavut voin korvata muulla, mutta mekkoja en. 

2 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Toivottavasti mekot sopii :)
Kyllä nainen muutaman mekon tarvitsee. Minähän melkein voisin väittää pukeutuvani mekkoon lähes päivittäin. Mutta osa näistä mekoista on oikeasti yöpaitoja :D :D :D

P kirjoitti...

Yöpaita/mekko. Ihan sama 😀 Kunhan mahtuu ja on kiva päällä.
Saisko sulta mekkopostauksen 😛