tiistai 26. maaliskuuta 2019

Pyörryttävän kätevä emäntä

Tätä ei usko kukaan, kuin ahkera olen voinut olla.
Aamulla 6.40 mä jo vaivasin pullataikinaa. Yhdeksään menevä poika ehti syödä tuoretta pullaa ennen kouluun lähtöä! (ja olin siivonnut keittiön ja tiski- ja pesukone oli jo käynnissä)

Tää pulla-ajatus lähti siitä, kun meidän frendi onnitteli mua Facessa sen johdosta, että olen 48,41 vuotta vanha. Ajovarman sivut kertoi.
Sovittiin, että tulee "kakkukahveille" aamulla. Yllättyi kun täällä oikeasti oli tuoretta pullaa.

Iltaruokaa olen tehnyt jo nyt iltapäivällä, koska olen niin ällistyttävä, että teen kahta ruokaa. Tonnikalanuudelisalaattia ja uunimunakasta. Jälkimmäistä, koska kaapissa vanhaksi menossa oleva salamipussi. Sen seuraksi paistan vielä valkosipulipatonkia. Vähän jännittää jääkö näitä ruokia huomiselle...

Tämän kaiken marttailun lisäksi olen tehopakkaus muussakin mielessä. Eilen päätettiin, että mä opetan esikoisen ajaan autoa, koska eksä ei ole saanut asian eteen tehtyä vielä mitään. Äsken käytiin katsastuskonttorilla tilaamassa opetuslupa. Eilen siis päätettiin, tänään jo lupahakemus vetämässä!!! Esikoinen oli vaikuttunut.

Nyt olen kyllä jo kaikkeni antanut, etten ehkä enää tekään mitään :D Paitsi ne ruoat loppuun ja kuskaan junnua ja vahdin pikkaisia.

Toista päivää olen syönyt järkevästi. Maininnan arvoinen asia. Hieman pelottavaa itseasiassa.

jk. Niin kävin mä kirpparillakin. Löysin hellemekon kesään (eli Kreikkaan) kahdella eurolla.

jk. Toinen postaus kahteen päivään!

5 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Oot kyllä huippukätevä emäntä!
Ja ah, hellemekko ja Kreikan ajatteleminen <3 Arkea jaksaa paremmin, kun tietää, että edessä on jotain kivaa.

Rva Kepponen kirjoitti...

Apua, teit aamulla noin aikaisin pullataikinaa. Respect!

Mä olen kanssa alustavasti suunnitellut, että voisin ajo-opettaa lapseni. Kolme ajokorttia tulee kalliiksi. Suunnitelma ontuu ainoastaan siinä kohtaa, että oletettavasti kaikkein hankalin opetettava on se ensimmäinen opetettava. Voi olla, että homma jää hänen kanssaan aivan kesken.

Helmi Nainen kirjoitti...

Tehotyttö! Se sä selvästikin oot.

Taru kirjoitti...

Yli-ihminen selvästi!

P kirjoitti...

Kiitos kaikille kehuista. Onneksi en aina leivo noin aikaisin. Onneksi useimmiten juon kahvia klo 10 asti tekemättä "mitään".

Kepposka, mäkään en aio opettaa keskimmäistä ellei tapahdu joku ällistyttävä ihme. Esikoisen kanssa se on vaan kivaa. Oletan. Keskimmäinen ei ole missään määrin kiinnostunut ajamisesta eikä autoista ja varmaan karjuttais naama punaisena jo siinä vaiheessa kun opetellaan käynnistämistä. NO, on tässä aikaa vanheta toki.