keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Feministinen kannanotto osa 2

Tiedättekö päivät kun ärsyttää kaikki?  Mä kettuunnuin perjantaina pikkujutusta ihan periaatteen vuoksi. Naistenpäivän kunniaksi mies tuli kotiin kauniin kukkakimpun kanssa. Olin iloisesti yllättynyt! Ei muuta.
 Lauantaina mies selitti kuinka hänen naispuoliset työkaverinsa olivat ihan ihmeissään kun huomasivat miehen hakeneen mulle kukkakaupasta kukkakimpun. Mies nauroi että kimpulla on ehkä taattu, että saa kahvin valmiina seuraavalla viikolla. Yksi naisista, lääkäri, oli sanonut, että jos hän saisi mieheltään kimpun, niin antais kyllä paljon muutakin ja pidempään kuin viikon.

Seuraavana päivänä mies oli täällä taaperovahtina ja sai seurakseen naapurin miehen oman taaperonsa kanssa. Siinä kahvitellessa mies pyyhki pölyjä. Naapuri oli ällistynyt ja oli sanonut, ett nyt varmaan saat...

Mä tulin kamalan pahantuuliseksi, vaikka nää oli vain miehen kertomia juttuja. Siis noinhan taidetaan oikeasti aika usein ajatella. Ihan sietämätöntä paskaa sanon mä. Mä en halua että kukaan ostaa mulle mitään tai tekee mitään, jos se on tuollaista kaupan käyntiä. Eikä siis ole, mutta jos olisi!

Argh ja mur!

Viikonloppu oli muiltakin osin raskas. Lauantaina ajoin autoa n 7 tuntia. Menin nukkumaan ennen kymppiä, koska olin loppu.
Sunnuntai oli saman henkinen, mutta ei ihan sentään. Eilinen taas oli. Ajoin viisi tuntia. Taas aikaisin nukkumaan.

Eilen yllätyin taas siitä, kuinka paljon meillä syödään. Kahdella pojalla oli niin aikaiset treenit että ruokin heidät rakastamallaan tonnikalanuudelisalaatilla. Muille tein Butter chickeniä tupla-annoksen. Ajattelin sen riittävän joillekin seuraavalle päivälle. Mutta kävikin niin, että molemmat ruoat loppui jo eilen.
Eli SUURI kulhollinen ruokasalaattia ja 700g kanaa lisukkeineen. JA huom, taaperot ei olleeet syömässä.

Tänään teen ison satsin carbonaraa, mutta pelkään että sekin loppuu jo tänään.
Eli taas kyssäri, millä ruoalla täyttäis perheensä kaksi päivää?


5 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Miksi ei naiset voisi puhua samaan tyyliin? Nyt saan kyllä tänään kun tein hyvää ruokaa :D

Pasta carbonara on meidän joka viikkoinen ruoka - ja suht halpaa. Peukku sille !!

marikan polut kirjoitti...

Tarulla on pointti!

Pitäsi varmaan tehdä joku pisteytyslista että
a) sain kukkakimpun -> joudun antamaan
b) tein hyvää ruokaa -> pitäis saada ja paljon
c) pyyhityt pölyt -> vois vaiks
d) katsottiin yhdessä futista /jäkistä /formulaa -> kyllä niin oon ansainnu...

Tuula kirjoitti...

Aargh, miks seksistä puhutaan kuin se olisi jokin palkinto suorituksista? "No ei nyt huvittais, mutta kun pyyhit pölyt niin annetaan sitten..." En kestä!!!

Ja miksi edelleen ajatellaan niin (ei liity tähän täysin, mutta osittain), että nainen TEKEE ja mies AUTTAA? Naisen tekeminen on ihan normi, mutta kun mies vähän auttelee, niin johan on täti-ihmiset onnesta lääpällään. Tsiisus sentään.

P kirjoitti...

Taru, NYT saan nukkua kun kerrankin tein hyvää ruokaa :D

Rva Kepponen kirjoitti...

No mutta nyt varmaan sitten tiedätkin, että miksi mieheni hoitaa ruokakauppaostokset ja laittaa ruokaa ja hoitaa tiskejä ihan yhtä usein kuin minäkin :D :D :D