torstai 20. helmikuuta 2014

"Reizel zou"

Mä olen ihan "Stylisti Rachel Zoe" ohjelman koukussa. Voitteko kuvitella, mä jopa tallennan sen, että varmasti saan rauhassa katsoa. Se ihminen on kiehtova (kummallinen), sen taidoista en ole satavarma (oma tyyli hieman, no tosi paljon, ylitseampuva),mutta jotain symppistä siinä on. Ehkä se, että se  on ollut sata vuotta miehensä kanssa. Se, että se hankki lapsensa vasta nelikymppisenä, se et se höpöttää muodista taukoamatta miehelleen, jota ihan varmaan ei voi kiinnostaa.
Eilen Rachel soitti lastenhoitajalle, että "voi, unohdin valita lapsen vaatteet valmiiksi. Laita päälle vaikka Guccin neule ja Guccin vakosamettitakki."
Meillä toi puhelu menis näin. " Pue päälle, pue päälle, laita nyt ne kalsarit jo jalkaan. Paitoja on kodinhoitohuoneessa isossa kasassa. Laita joku. Ai missä housuja? No siellä samassa paikassa. Ai kaikissa on reikä, no laita vähiten reikäiset. Muista sukat. Et menen paljain jaloin. Sukat!"

Olis ihanaa olla jostain noin innostunut ja saada siitä innostuksesta vielä ammattikin.

Tänään olen leikkinyt kotirouvaa. Kävin manikyyrissä sillä aikaa kun lapsi oli kaverillaan.
Miinusta: se tyttö teititteli mua koko ajan. "Lakkaatteko te usein kynsiä? Minkä väriseksi haluatte kyntenne?"
Miinusta kaksi: ennen kuin pääsin autoon, oli lakat rullalla. Piti sitten ajaa ostamaan uutta (mustaa) kynsilakkaa ja lakata kotona uudestaan. Mutta onpa ainakin siistit kynsinauhat, ei ihan hukkaan mennyt.

Mä selvästi panostan lauantain kolmikymppisiin enemmän kuin omiin ikäjuhliini aikanaan. (13,5 vuotta sitten. Nyyhkytystä)


2 kommenttia:

Muusa Liinpaa kirjoitti...

Sulle on parisuhteellisuusteorioita... kun kerran pyysit :)

Leonida kirjoitti...

Hei, mäkin tallennan kaikki Rachelit! Mun mielestäni sitä on niin kiva katsoa (yksin), kun hän on jotenkin niin kiehtova. Ja tyylikäs.

Välillä määkivä jenkkipuhetyyli ärsyttää, muttei missään tapauksessa niin paljoa, että jättäisin väliin...

Netissä Rachelista tosin puhutaan "raisin facena", että taitaa olla kuvauksissa vähän softausta tms. käytetty. :)