tiistai 23. toukokuuta 2023

Ruokia yms
 Mulla on hirmu vähän asiaa, niin tällä kertaa laitan kuvia mun peruslounaasta. Kun vihdoin suippopaprika on järkevissä hinnoissa, niin viipaloin kokonaisen mun pinaattinuudelihässäkkään. Mausteena Pirkan parhaat valkosipulirouhe. 

Muuten on viime päivien ruoat ollu kanawokkia, bolognesea, pitsaa ja toki himonuudeleita. Ja kyllä, montaa ruokaa edelleenkin tehdään ja harvoin kaikki syö samaa. Tänään kanawokki kelpasi jokaiselle. 

Netflixistä katsoin jotain amerikkalaista taloudellisohjelmaa ja innostuin maksamaan visaa pois säästötilin rahoilla. Hirmu hyveellistä. Jää nähtäväksi tarviiko visaa sit kuitenkin lomalla vinguttaa. Mut jos yrittäisi taas pärjätä rahalla. Et tekee juttuja, joihin rahat riittää. Kreikan käyttörahat on hankittu ennakkoon. Et se murhe poissa. 

Mun uusin taloudellisinnostus koskee lähikaupan uutta juttua, hävikkileipäkassia. Viisi leipää viisi euroa. Voin sanoa että leivät on ihanan vaihtelevia ja tullut löydettyä uusia suosikkeja. Tuntuu että hirveästi säästää, kun ostaa noin halpaa leipää. Meillä kyllä ei oikeasti syödä leipää erityisen paljoa kuten useissa teiniperheissä. On päiviä jolloin leipää syö vain piiperöt. Mut silti, säästöä. 

Viikon paras on se, että kävin yksityisellä lääkärillä sanomassa että tarvitsen kortisonikuurin ja piikin. (Odotin taloudellista kriisiä, mutta lasku vain 120e. Sain kaupan päälle akupunktiotakin)  Mun reumajalka on ollut huonona KAUAN! Mä olin jo oikeasti tyytynyt kohtalooni ja ajatellut että tätä tää nyt on. 
No tänään jalka oli jo niin hyvä että kävin lasten kanssa metsässä kävelyllä. Eka kerta tänä vuonna. 
Pitäkää peukkuja et kuuri toimii ja oikeasti kohta tanssahtelen kevyesti ja voin ottaa jokusen juoksuaskeleenkin. Tai edes lopetan ontumisen. 
 Kiitos. 

1 kommentti:

Rva Kepponen kirjoitti...

Hienoa, että kortisooni auttoi! Toivottavasti vaikutus kestää pitkään.

Voisinpa kokata ensi viikolla jotain nuudelipitoista.