lauantai 31. joulukuuta 2022

Vuoden viimeinen päivä

 Miksi oi miksi olen ajanut itseni tähän tilanteeseen? Mulla on tänään tapaaminen tai ehkä treffit. Vieraan ihmisen kanssa.

Tai no ei se enää niin vieras ole, kun ollaan kirjoiteltu ja soiteltu joku viikko. Ja kirjoiteltu siis niitä runoja (kaksi runoa), joista mainitsin aiemmin. 

Tänään tajusin että viimeksi olen käynyt treffeillä kesäkuussa 2016 ja mitä siitäkin tuli. Parisuhde ja ero. Että kannattaako nyt tälle tielle lähteä että johonkuhun tutustuu ja ehkä huomenna ei enää haluta muistaa et ollaan tunnettu ja sit mä taas katson vain telkkaria illat enkä puhu kenenkään kanssa puhelimessa. 

Siitä en haluis nyt luopua. Siitä puhelimessa puhumisesta. 

Ei mulla muuta.

Täti 52 lähtee isolle kirkolle. 

5 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Täti menee nyt isolle kirkolle ja nauttii treffeistä, jotka on toivottavasti hyvät. Think positive, sulla on treffit tyypin kanssa jota olet keskustelun perusteella pitänyt mielenkiintoisena. Oon kuullut, että tässä iässä tuokin on harvinaisempaa.

Kivoja treffejä!

P kirjoitti...

Kiitos. Kyllä on ällistyttävää että joku on mielenkiintoinen, eikä ole edes ärsyttänyt vielä. 😅 Mut tää on niin sivistynyt heppu etten tajua miksi se pitää mua mielenkiintoisena. Hahaha.

marikan polut kirjoitti...

toivottavasti tädillä oli mukavaa😊

Taru kirjoitti...

Hyvä saä! Rapoa odotellessa :)

P kirjoitti...

Marika ja Taru, tädillä oli mukavaa. Olin oma itseni ja innolla kerroin omia huonoja puoliani :D Mut ei mua uskottu, sokea raukka.