torstai 1. joulukuuta 2022

Torstai

 Väliaikaraportti: Olen ostanut tällä viikolla vain Oivariinia, leipää ja pikakahvia. Niin ja bensaa. Pakastimesta on syöty kanaa, Hornetteja ja marjoja. Huomenna pitäisi taas kaivella arkkua ja keksiä syötävää. 

Horneteista pääsenkin esikoiseen. Sillä oli lokakuussa testipäivä Tikkakoskella, koska haluaa armeijaan ilmavoimiin. Testattiin fysiikkaa ja psykologiset testit oli varsin mittavat. Mutta näin vain heppu sai tietää pääsevänsä sisään. Parin viikon päästä esikoinen valmistuu lentokonemekaanikoksi ja heti tammikuussa menee inttiin mekanikoimaan. Poika on siitä jännä tapaus, että saa näemmä kaiken mitä haluaa. Eniten ihailen sitä, että hän tietää mitä haluaa. Käsi pystyyn, kuin moni meistä tietää vieläkään omia unelmiaan. Etenkään ammattimielessä. 

Kohta kaksi viikkoa olen ollut järkyttävän ylpeä keskimmäisestä, joka on siinä ekassa duunissaan Subissa. Se on kyllä todella todella hyvin jaksanut ja viitsinyt käydä töissä. Ottanut ex tempore vuorojakin kovin joustavasti. Äitini sanoin: On se hyvä että tekee muutakin kuin pelaa tai makaa sängyssä. 

Totta.

Mä olen tällä viikolla marissut, lukenut, toiminut supernannynä taaperolle, kuntopyöräillyt ja katsonut telkkaria. Niin ja tehnyt itselleni täihoidon. Saanut hermarin ja itkupotkuraivarit. Liittyy edelliseen. 

Olen mä tehnyt jouluakin vähän. Ja pessyt pyykkiä loputtomasti. Liittyy edelliseen. 

Tänään katsoin suosikkiohjelmaani Kaaosta kesyttämässä ja taas tuli into mennä vaatehuoneeseen järjestämään vaatteet viivasuoraan järjestykseen ja ehkä väreittäin jopa. Siis ihan mitä vaan joka saisi vaatehuoneen näyttämään todella toimivalta jollaiseksi se pari vuotta sitten tehtiinkin. 

JA kuinka monetta kertaa taas haaveilen että käyttäisin sieltä niitä vaatteita. Siis ei vain pesukoneesta -narulle ja päälle - tyylillä. 

Hirmusti ajatuksia :D

1 kommentti:

Taru kirjoitti...

Hurraa poikien onnistumisille <3 Ja sä oot niitten äiti <3!