maanantai 6. marraskuuta 2017

Mulle ei saa puhua. Ja taloudellispostaus.

Koska taloudellisuus on nyt ainoa asia mikä minua kiinnostaa, niin jaanpa tänne linkin joka innostutti minut taivaisiin.
https://anna.fi/hyvinvointi/ravinto/halvalla-hyvaa-nain-syot-alle-12-eurolla-viikossa-terveellisesti/

Muuten kiva, mut onko mun opeteltava syömään linssejä? Onko ne hyviä?
Jos linssien sekaan laittaa hirmuisesti valkosipulia, niin auttaako se?
Mut kyllä, nyt kun alkoi pojaton viikko, niin tätä voisi testata.
Eli hopsista vaan ostoslistan suunnitteluun.

Toi suunnitelma sopii vatsanpienennyssuunnitelmaankin.
 Mies teki elämänsä virheen lauantaina. Olen ollut LOPPU  ja ärtynyt ja sen kunniaksi lauantai-iltana söin cheese ballseja ja join yhden siiderin. Kun olin käsi kulhossa, mies kysyi liittyykö toi sun kehokuuriin?
Lopputuloksena se, että suutuin ja lopulta itkin ja heitin herkut roskiin ja siiderin viemäristä alas. (Ja ei. Mies ei haukkunut mua lihavaksi. Tekipä vaan virheen milloin naiselle saa puhua)
Homma karkasi vähän käsistä, jonka tuloksena mies sanoi aamulla virnuillen että "eilinen meni riidatta, koska ei puhuttu mitään".

Mut koska kävimme tuollaisen keskustelun, että vois olla yhdessä herkutta jne. niin siihen sopinee tuollainen kasvisruokaviikko?

Tämäkin vaikutti herkulta.

https://anna.fi/reseptit/couscous-ja-bataattilohkot/

6 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Miehen ei tarvitse sanoa, että nainen olisi lihava. Me osaamme niin loistavasti lykea sen heistä 😂

Ja toi on hyvä: ollaan riitelemättä, kun ei puhuta 😁. Mun ukkokulta on niin hyvä olemaan riitelemättä. Kumpi sitten on parempi, päästää välillä höyryjä vai ”olla riitelemättä”?

Kerrohan sitten minkälaisia linssit on, en oo koskaan maistanut.

Ihanaa uutta viikkoa ❤️

Puolis kirjoitti...

Herttinen sentään! Eikö sun miehelläs oo itsesuojeluvaistoa ollenkaan! :D.

Rva Kepponen kirjoitti...

Meillä on töissä säännöllisesti linssikeittoa, se on minusta ihan hyvää maultaan. Usein on myös linssejä maustettuna salaattipöydässä.

Oma nuukailuruokasuosikkini on peruna-purjososekeitto. Sitä seuraa sitten muut sosekeitot. Lapset syö kasvissosekeittoa, jos siinä reilusti sulatejuustoa. Punajuuri ja feta ovat suosikkiyhdistelmäni.

Mulla on aivot jossain miesasetuksessa. Mieshän vain muistutti, että mitä kehokuurilla ei pitäisi syödä. Itsehän pidän sitä kuitekin ärsytävänä, että joku kyttää syömisiäni, koska olen herkkuriippuvainen :)

Tuula kirjoitti...

Yhdyn Puoliksen kommenttiin ja totean, että miehellä ei tosiaan taida olla itsesuojeluvaistoa :D Nainen ja sen herkkuhetki on PYHÄ asia, johon ei puututa. Piste.

Mä oon menettänyt uskoni kaikkiin säästövinkkeihin. Tai lähinnä itseeni. Pitäisi sitä paitsi jäädä pois töistä ja alkaa elää lapsetonta elämää, että voisi elää noiden säästövinkkien mukaan... Kuka helvata ehtii muka väkertää noin paljon ruokia??

Nanni kirjoitti...

Hah, olemme viime aikoina jakaneet muutamatkin hetket Tuijan kassa näistä puhumattomistavhetkistä hetkistä kotona ettei vaan riitautuisi kämppiksen kanssa. Miehet ei varmaan tarkoita mutta kun me naiset ❤️

Taru kirjoitti...

Linssikeitto on hyvää ja kyllä- kandee laittaa paljon (mielellään överisti) valkosipulia!!

Muiskuja <3