tiistai 28. marraskuuta 2017

Haluan the puuskan

Mä olen nukkunut jo ainakin kolme yötä valvomatta 04-06. Elämä tuntuu siis jo paremmalta. Olen jaksanut valvoa yli kymmeneen.

Olen vähän valju ja tylsistynyt ja lihava, eli jotain valittamista täytyy olla. Onneksi tänään pääsen kyläilemään Korson aseman Hennalle. Sieltä sain viimeksi käydessäni sen the Puuskan. Puuskan, jonka aikana maalasin tuoleja ja mylläsin kaappeja. Toivon, että tänään puuskaudun myös. Mä haluan tulla kotiin idearikkaana ja into pinkeänä. Toki keksiä mitä haluan tehdä isona jne.  Keksiä mitä opiskella.

Oikeesti Henna on ihmepakkaus. Ensin se oli mun kollega. Sit osti sen aseman ja remppas sen niin, et pääsi kaikkiin sisustuslehtiin. Perusti pienen sisustuskaupan. Otti sijaislapsen. Tän kaiken siten, et jaloissa pyörii varsinainen termiittipoika. Ihana termiitti.
Toki nyt laajentamassa kauppaa ja etsi hyvän  tyypin, joka perustaa kahvilan siihen viereen.
Aloitti yrittäjäkurssin juuri äsken. Ja hei. Toki niin, et se ihna termiitti on vielä kotona.
Henna ei ole ärsyttävä yli-ihminen. Ehkä se on vaan nuori ja innokas ja ihana.

Mä oon onnellinen kun saan ruokittua perheen ja kuskattua porukan oikeisiin paikkoihin oikeaan aikaan. Jaksan meikata.
Ehdin juoda kahvia ystävien kanssa.

Mä haluan PUUSKAN.

4 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

Puuska olis hyvä. Ja nuoruus. Tai ehkä sittenkään ei... joku muu syy, että tulis se Puuska.
Kivaa kaverointia!

Taru kirjoitti...

Puuskasta vain haaveilen....

Tuula kirjoitti...

Mullapa on The Puuska! Hirveen intopiukeena oon lukenut kirjaa, syönyt suklaata ja marmattanut asioiden laidasta sohvanpohjalta ;D Kai se lasketaan??

Rva Kepponen kirjoitti...

Nyt saisi tulla The Puuska! Olen räjäyttänyt ihan kaiken irtaimistomme pitkin olohuonetta, kun jumpataan noita huonekaluja pitkin alakertaa. Se pinta-ala mikä ei täyty muuttolaatikoista onkin täyttynyt uusien romppeiden pahvilaatikoista.

Kontin tavaran vastaanottoalueen olen jo tukkinut ja henkilökunta tuli paikalle vielä varmistamaan, että todellakin joku pläjäytti sellaisen määrän käyttökelpoista tavaraa kerralla sinne :D :D

Kummasti into ja voimat loppuvat lyhyeen, vaikka tiedän, että tämä on pakko hoitaa ennen joulua säälliseen kuntoon, jotta vieraat mahtuvat sisään. Uskon, että lopputuloksesta tulee mieleinen, kunhan sinne saakka joskus jaksan ponnistella. Nykyisillä 8 viikon toimitusajoilla valmista on varmaan juhannukseksi.