maanantai 23. toukokuuta 2016

Deittipalveluista

Halusitte kuulla välttämättä nettideittailuviidakosta. Minä en ole tehnyt empiiristä tutkimusta, mutta niin moni ystävä testaa noita palveluja, että olen oppinut paljon.

Oppi numero yksi. Onpas keski-ikäiset miehet rumahkoja. Kuvissa.

Oppi numero kaksi. Suomi 24:ssa on porukkaa laidasta laitaan, helmiä joukossa. Se pannukkakkupalvelukin on aika ok kuulemma.

Oppi numero KOLME. Ystäväni sijoitti niihin Eliittikumppaneihin 69e kuukaudessa ja sanoi et sinne menee porukka ehkä tosimielellä, mutta on niin rumaa ja ankeeta sakkia ettei pahemmasta väliä. "Tinderiin menee ne, jotka saa naisia pärställään ja supliikillaan, Eliittikumppaneihin menee rumat, jotka ei Tinderissä pärjää". Nauroin puoli tuntia tälle arviolle!

Minä en mene nettisivustoille etsimään kumppania, koska mä ihan oikeasti en halua seurustella.  Joten yllytyshulluna uteliaana menin Tinderiin, jossa todellakaan ei etsitä tosimielellä ketään. Tai no, ehkä jotkut,  Harvat!

Mun ykkössyy oli siis uteliaisuus, et mikä ihme mesta se on. Toka uteliaisuutta herättävä asia oli se, saako mun naamalla matceja. 
Tinder on ihmemesta. Paikka tekee mut älyvapaan pinnalliseksi. Ja joo, saan. Matcheja siis.
Kiehtovinta kaikesta on se, et musta kiinnostuu vaan nuoriso. Ei mun ikäiset.
Mut tällä hetkellä olen sitä mieltä, et ne nuoremmat on paljon hauskempia!!!

Olin mä utelias siitäkin, et osaisinko puhua kenenkään kanssa. Osaan. Oon aika taitava itseasiassa olemaan hauska ja kiinnostava. Oma arvio.  Ja toki realistinen. Kuis muutenkaan. (Olen kuvissani muuten realisti. Musta on siellä jopa meikittömiä kuvia. Yhtään en lähde sille photoshoppauslinjalle enkä hanki  räpsyripsiä tai mitään)

No, tolle jutulle mulla ei kauheesti aikaa liikene eikä tällä hetkellä kiinnostustakaan, mutta on siinä joskus puolensa. Ajanvietteenä!
Olen ystävystynytkin sitä kautta. On muutama tyyppi joiden kanssa ollaan tiiviistikin yhteydessä. Puhutaan kaikesta ja etenkin ihmissuhteista.
Aika kivaa, ei suhdetta, mutta ystävyyttä. 
Antaa uskoa elämään. 

Jk. Deittailu on tosi hauskaa

jk 2. Älkää herrantähden luulko, et mä kotiini ketää raahaan. Kyllä mä ensisijaisesti olen tavallinen äiti. Deittailu harrastan joskus jos on aikaa eikä oo lapsia.


11 kommenttia:

Puolis kirjoitti...

Joo, suurin osa keski-ikäisistä miehistä ei osaa ottaa kuvaa itsestään. Miksi helvetissä se otetaan alaviistosta niin että kaksoisleuka ja nenänreiät näkyy, kysynpähän vaan. Ja haudanvakavalla ilmeellä!

Eliittikumppani on joskus kokeiltu, BOOOORING... (how low can you go...)

Pannukakku kokeiltu, liian huonot rajaukset

Tinder, ah niin pinnallista, huomasin itsekin pinnallistuvani. "Onpas outo nenä, hylkyyn". Mutta kyllähän ne matchit lämmittää, se ei lämmitä että miehet ei siellä oikein itse laita viestiä eikä välttämättä edes vastaa!

Suomi24, niin paljon shaissea ettei jaksa enää sitäkään lapioida.

4 vuoden kokemuksella :D Voi luoja!!!

s kirjoitti...

Onnea ja iloa nettideittailuun! Sehän on hauskaa ja niinkin hullusti voi käydä, että rakkaus löytyy. Terveisin elävä todiste. :)

Taru kirjoitti...

Eliittikumppanit - the lowest point

Suomi24- ja pannari siedettäviä, mutta samat naamat ne siellä on ja pysyy. Helmiäkin kai voi olla (?) mutta enpä oo törmännyt.

Tinder- en ymmärrä kun en jaksa näpytellä puhelinta.

Marja kirjoitti...

Ootko kokeillut ulkomaisia saitteja, tiedä vaikka löytäisit itsesi Floridasta ;)

Rva Kepponen kirjoitti...

Tämä ei nyt yhtään tyydyttänyt uteliaisuutta. Tarvitisin sellaiseen Klikkaa mua tyyliin muutaman nasevan kuvauksen, että minkälaisten tyyppien kanssa päätyy ja millaisille treffeille :) Voisitko meitä uteliaita varten käydä parit koetreffit?

marikan polut kirjoitti...

yksi puolituttu mieshlö on eliittikumppaneissa.
Tiedän mihin EN mene, jos tarvetta sattuisi olemaan.

P kirjoitti...

Puolis, just noin. Kaksoisleukaja nenänreiät :D Arkirealismia big time.
Mä kuoliaaks kyllästyn tinderiin mut aina ku oon lähdössä pois, alkaa joku ihmeen kiinnostava keskustelu jonkun kanssa...

s, kiitos. Sä olet elävä todiste ja onnellinenkin vielä. Mun eksä löyty netistä sekin, mut oikeesti en halua vielä löytää ketään.

Elisa, sä niin menetät jtn kun et näpyttee puhelinta. Mä oon menettänyt itsekunnioitukseni :D

Marja, mä en halua löytää itseäni Floridasta. Iuh!

Rva Kepponen, jos kertoisin niin se menis vähän k-18 osastolle :D
Mä mietin voinko jonku jutun keksiä :)

MArika, pitäiskö mun suoraan ottaa yhteyttä sun puolituttuun :D

marikan polut kirjoitti...

P: riippuu kuinka epätoivoinen sä olet. Tää kaveri antaa sanalle "eliitti" ihan uusia ulottuvuuksia.
Tai mistä minä tiedän, kummoisista tyypeistä tykkäät.

Puolis kirjoitti...

Tavisnainen etsii eliittikumppaneista sitä vähän parempaa miestä ja tavismies sitä vähän parempaa naista, eli lopputulema on se, että sieltäkin löytyy samat luuserit kuin muualtakin, mutta maksat siitä vain suolaisen hinnan :D. Ja kyllä, sisällyin itse myös siihen luuserijoukkoon, en tosin enää :D

P kirjoitti...

Puolis, et oo luuseri. Minähän en paikasta tiedä muuta kuin mitä kaveri kertonut. eli miehet rumii ja huumorintajuttomia. 😊
Ehkä mä joskus joudun perehtymään ihan tutkimuksen vuoksi.

P kirjoitti...

Puolis, et oo luuseri. Minähän en paikasta tiedä muuta kuin mitä kaveri kertonut. eli miehet rumii ja huumorintajuttomia. 😊
Ehkä mä joskus joudun perehtymään ihan tutkimuksen vuoksi.