maanantai 20. marraskuuta 2017

Itsensä ylittämisestä

Istuin kaverilla kahvilla yksi päivä ja alettiin miettiä näitä stressi- ja kuormitusjuttuja, joita meillä ja lähes kaikilla muilla on.
Kirjoitettiin vihkoon toiveita, mitä asioita halutaan elämää lisää. Pikkujuttuja esim yhteisiä kävelylenkkejä.
Eilen samainen ystävä jakoi linkin #varttipäivässä haasteeseen, jossa idea joka päivä esim joogata vartti. Joka päivälle on videolinkki, jossa ohjaaja neuvoo mitä tehdä.
Kunhan tämän olen kirjoittanut, aion tehdä ekan jutun. Yin-joogan.

Alkakoon itsensä hoitamisen kausi tai jotain muuta imelää.

Ajattelin myös välillä yrittää ylittää itseni. Eilen sen teinkin. Huono äiti etsi kirjoittajia, joilla teini talossa. Yllätin itseni ja kirjoitin yhtä nopeasti jutun, kuin nämä omatkin postaukseni. Eli en Yrittämällä Yrittänyt!!
En mä edes ajattele, että mua valittaisiin, mutta halusin näyttää itselleni, et uskallan edes kokeilla.  Teko on tärkeämpi kuin lopputulos.

Aamulla mies totesi, että olen kaunis, kuin Linnan juhliin menossa. Olin hieman että wtf. Mulla oli jalassa jumppatrikoot ja musta neule. Ehkä se oli mun koru, joka hämäsi. No nauroin kuitenkin et miehen takia ei tartte yrittää, kun olen rennossa luonnon tilassakin juhlakuosissa. Aikas onnekasta!

Onnekas olen siinäkin, että miehen poika ja vaimokkeensa lupas lähteä meidän kanssa Kreikkaan toukokuussa. Veikkaan niiden olevan jotakuinkin parasta seuraa. Vähänkö kivaa kun ne on niin ihania.

Noniin, nyt joogan pariin. Heippa.

3 kommenttia:

Puolis kirjoitti...

Mä ylitin lauantaina itseni myös. Luin facebookista tämän https://www.mtv.fi/lifestyle/koti/artikkeli/nain-vaimo-palveli-50-luvulla-lue-uskomattomat-neuvot/3202240#gs.QdH9WhQ

Mies oli tulossa illalla luokseni, joten päätin yllättää. Ostin kilon lihaa, haudutin sitä koko päivän uunissa, leivoin mustikkapiirakan, siivosin, lämmitin talon, pöyhin tyynyt,ostin kukat illallispöytään, viilensin kuohuviinin ja miehen saunaoluet, sytytin kynttilät. Kun olin saanut kaiken valmiiksi, totesin että vielä on tunti aikaa, joten meikkasin viimeisen päälle, kiharsin hiukset (vaikka oltiin menossa saunaan), puin pitsit takin alle enkä muuta ja hain miehen asemalta. Tajusin että ei ollut koskaan nähnyt mua niin laitettuna.

Oli hauskaa, suosittelen vetämään joskus noin överiksi :D. Tosin totesin että 50-luvun rouvalla on kyllä ollut helvetin raskasta, ainakin tuon yhden kokeilun perusteella :D

Onnistuin yllättämään ja se oli parasta :D

Taru kirjoitti...

TEKO on tärkeämpi kuin tulos...tota jäin ihan miettimään....Mulla on yksi tavoite, ja kun se ei onnaa, teko ei ole tärkeämpi kuin tulos ;)

Hei Puolis - ihaluni...oot kyllä super tyttöystävä!!

P kirjoitti...

Puolis. Toi dun veto on huikea. Pitänee testata joskus. Vois olla hauskaa. Pitääkö kääriä itsensä vielä sellofaaniin?

Taru. Ehkei toi motto ihan kaikkeen päde. Mut mä usein jätän asioita tekemättä "pelon" takia, joten mun pitää välillä vain tehdä jotain.