keskiviikko 1. syyskuuta 2021

Päätin palata takaisin

 En kyllä päättänyt olla täältä poissakaan, mutta elämä jotenkin vei.

Kesäkuun olin lomalla. Jotenkin paras loma ikinä. Olin suuren osan ajasta euforisen onnellinen ja en tänne (tyhmää kyllä) osannut tulla hihkumaan kuinka ihanaa kaikki on. Nyt harmittaa etten kirjoittanut, koska en enää muista miksi oli niin ihanaa ja miltä se oikein tuntui.

Heinäkuussa olin valtaosan ajasta vapaa yös, mutta se alkoi jo tuntua "työltä" ja vähän tylsältä. Ja sekös harmittaa, että tylsistyy vaikka on vapaalla ja elämä on ihanaa.

Elokuussa olen tosiaankin laskeutunut arkeen ja hieman hukassa, että mites se sit sujuukaan. Arki.

Myös monen kuukauden euforia aiheesta "ihanaa elää yksin ja olla itsenäinen ja blaablaa" on alkanut karista. Olen tajunnut, että nyt sit olen yksin ja tällä mennään. Yhtään en kyllä kaipaa uuttaa ihmissuhdetta, mutta itselleni tyypilliseen tapaan osaan jo märehtiä, että entä jos en enää osaakaan tai ei ole ketän, josta kiinnostua jne. Naurettavaa.

Kesällä muuten en käynyt ravintoloissa enkä terasseilla tai missään ihmistenilmoilla, joissa olisi vaarana tavata MIEHIÄ :D Kaukana on siis ne kuuden vuoden takaiset ajat kun harrastuksena oli deittailu. Nyt se on niin last season koko juttu. Yyh!

Eli siihen asti kunnes noi jutut alkaa kiinnosteleen, niin taidanpa taas vaikka postailla taloudellisuuspostauksia :D

Hurraa, kuulen teidän huutavan. 


Nyt yritän tulla joka päivä tänne kirjoittamaan, niin pysyn itsekin kärryillä omasta elämästäni.


5 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

welcome back!

Kannattaa ehdottomasti kirjoitella ne ihanat jutut blogiin. Sillä lailla voit elää ne useampaan kertaan. Ja me muut voidaan yrittää kopsata sielä itsellemme sopivimpia.

Talouspostaukset ovat hyviä, mutta miespostaukset olisivat jännittävämpiä. Voisin elää mukananasi uutta treffailuelämääsi ;)

P kirjoitti...

Mä niin haluaisin kirjoittaa jännittäviä tai hauskoja miespostauksia, mutta kun olen irisanoutunut niistä. Miehistä. Mä alan kallistua siihen, etten enää edes uskalla puhua niille :)

Taru kirjoitti...

Jees, ihanaa että oot back!

JOnna, ex sitruuna/vanilja kirjoitti...

Hurraa! Siis taloudellisuuspostauksillw, mutta myös sille, että oot back! Kepposen kanssa samaa mieltä, että oishan se nyt mielenkiintoista lukea niitä treffijuttuja. Että jos ihan meitävarten vähän treffailisit. Ja raportoisit 🤩

marikan polut kirjoitti...

ihanaa että oot back!
Odotan inspiroivia taloudellisuus-sisustus-mies-postauksia. (esim. että miten taloudellisesti sisustan asuntoni kiinnostavalla miehellä tjtn)