torstai 17. joulukuuta 2020

Jos olisin joku muu

 Eilen päädyin shoppailemaan asioita itselleni. Sille itselle, joka en ole huom! Tilasin nimittöin Intersportista juoksuhousut, Niken, ja juoksulenkkarit, Helly Hansenin. Minähän en juokse, enkä aio juosta. 

Mut tulipa ostettua.

Suklaatakin olen ostanut älyvapaan paljon. Ja kuten ennenkin on käynyt niin kävi taas. Mä laihdun, kun talossa on tarpeeksi paljon suklaata. Outo ilmiö, mutta jokavuotinen. En ole varma uskallanko perustaa tämän aatteen pohjalta jotain laihdutusvalmennusta, mutta jos uskallan, niin kerron teille.

Kerron ilmaiseksi mun uuden salaisen uniaseen. JOKA ilta menen nukkumaan napit korvilla ja kuuntelen Youtubesta unimeditaation nimeltä Sleep talk down. Se on ihana ja selvästi supertehokas. Mä nimittäin sammun alta aika yksikön. Olen kyllä huomannut meditoinnin haasteen. Pitäisi keskittyä omaan hengitykseen tai miehen ääneen (joka on ihana), mutta mun ajatukset hyppelee missä sattuu. Yhtäkkiä aina huomaan, etten ole kuullut sanaakaan miehen puheista. No kuitenkin, nukahdan n kymmenessä minuutissa ja mikäs sen parempaa. 

Tällä viikolla olen ollut ärsyyntynyt jokaisesta, joka laskee päiviä lomaan. Ihminen, jolla ei ole lomaa, ei jaksa loputtomiin kuulla muiden lomista. :D

Näillä näkymin mulla pitäisi olla joulunpyhinä kaksi vuorokautta vapaata, mutta en uskon kun näen. En ole aloittanut aamukampaa, etten vain pety. Huomenna mulla pitäisi olla päivävapaa ja läpällä mietin että otan itselleni tuntihotellin. Hotellihuone kylpyammeella. Siellä sit lilluisin kuusi tuntia yksin. 

Ensi kesän lomaa odotan myös, enkä yhtään hyväksy ajatusta, etten pääsisi lomamatkalle. Rahat olisi jo kasassa, varmuus vain puuttuu. Tässä kohtaa meditaatio ja hetkessä eläminen voisi toimia.

Tässä siis viikon tärkeät ajatukset, olkaa hyvä. 


3 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Sä nin olet ansainnut loman jos toisenkin. Ilmottaudun - jos tarvetta - yhden yön Tallinnan reisulle. Höpsöilyä, (h)cavaa, hoitoja ja herkkuja - 4 h taktiikka.

Rva Kepponen kirjoitti...

Ei ole lomaa mullakaan. Kaikilla muilla meidän tiimissä on paitsi mulla ja kolleegallani Jukalla ja meitä molempia harmittaa. Lohdutukseksi ollaan mietitty, että tehdään töitä ihan törkeän hitaasti, työpäivän aloitukseksi riittää tietokoneen avaius ja pidetään monta etäpalaveria ja haukutaan niitä, jotka ovat lomalla. Ymmärrän hyvin tuon lomattomuuden tuskan, että aina on sidoksissa. Minulla lomaa on se 5 vkoa vuodessa ja se ei meinaa nykyisin riittää enää mihinkään. Osa lomasta menee aina rästitöiden hoitamiseen

marikan polut kirjoitti...

Ei varsinaisesti lomaa, menen Kepposkan taktiikalla joulunaluspäivät :)
Meillä tää vaihe vuotta on aina täynnä työtä, tai mulla. Seuraavat muutamat vuodet joulu osuu niin tyhmästi, että käteen jää vain pikkupitkä viikonloppu.