perjantai 26. lokakuuta 2018

Juhlaa!

Tänään on mulle rakkaan tyypin synttärit. Sen, joka tänäänkin tanssi yksin keittiössä. Se tyyppi on ollut mun kanssa todellakin hyvinä ja huonoina päivinä. Usein se dissaa ikävästi itseään, mut tajuaa kyllä arvonsa ja hyvyytensä kun vähän potkii.
Liikaa se välittää kiloista, kropasta ja ulkonäöstä. Se tajus "liian myöhään" olevansa ihan tähti ja hottis :). Mut hei, parempi myöhään herätä tähän faktaan kun ei ollenkaan.

Eli onnea minulle!

Mun parhaat lahjat on mun pojat, joista nuorin täpinöissään puhui antamastaan lahjasta koko aamun. Ihan itse oli keksinyt ostaa Hans Välimäen glögiä ja suklaata.

Esikoinen halas ja keskimmäinen halas pariinkin otteeseen ja antoi suklaata sekin. Lucky me!

Mies aamulla tuijotti mua autossa vähän liiankin pitkiä aikoja, koska olen vain niin kaunis. Kuka ei halua tällaista kuulla aamun valkoisena ja neljältä heränneenä.

Sit mun nöpönassuystävät on sankoin joukoin onnittelleet, mikä tekee onnelliseksi.

Suurimpana yllärinä Rakas Tiina oli värvännyt muutaman ystävän, mm. nti Sutkautuksen ja lupasi mulle tarot-ennustuksen. Sain numeron jollekin huikealle ennustajalle, joka kertoo totuuksia. Vitsi, tätä mä odotan ja jännitän. Uskon tai en, mutta hyvin hyvin kiinnostavaa.

Tänään tänne tulee muutama ystävä ja juon hirmusti skumppaa ja aion myös tanssia. Yksin todennäköisesti, mutta tanssin silti.
Mun tän hetken suosikki on Ellinooran versio Eveliinan Honey-biisistä. Mulle se on biisi ystävyydestä!

Hyvää viikonloppua!

3 kommenttia:

Puolis kirjoitti...

Onnea!!!! Sulla on ihana mies <3

Taru kirjoitti...

Onnea mussukka!!!

Rva Kepponen kirjoitti...

Onnea!!!