maanantai 24. syyskuuta 2018

"Romanttinen dinneri"

Otsikossa on mun inhokki termi. Jonkun lällypälly julkkiksen instassa tää lällypälly mimmi hehkutti olleensa miehen kanssa romanttisella dinnerillä. (Jo toi dinneri sana saa karvat pystyyn)
Aloin miettimään miten romanttinen dinneri eroaa päivällisestä kumppanin kanssa. Niin että miten?

Maanantai iltana istut esim miehen tai perheen kanssa. Syötte hyvin ja juttelette.

Perjantai-iltana pääset miehen kanssa kahden syömään ja TADAA, se on romanttista. Istutte kahden ja syötte, mutta jotenkin niin romanttisesti. Katsotte toisianne silmiin, ehkä olette välillä käsi kädessä. Kynttilä palaa tai ei. Puheenaiheet muuttuu vaaleanpunaisiksi.

Miten ihmiset on romanttisia keskenään pitkässä suhteessa? Ja suunnitellusti, juuri silloin kun saa olla kahden? Että miten se normi päivällinen muuttuu romanttiseksi s..tanan dinneriksi?

Meillä oli lauantaina kiva ja puliseva "dinneri". Täällä oli tinderöitsijäystäväni uuden (ja pysyvän) miehen kanssa kuten aina. Yllätysvieraana oli mun pikkuveli ja sen uusi tyttöystävä.
Oli taas hyvä ilta! ( Savukalaa, salaattia, pekoniin käärittyä kanaa, taivaallisia lohkoperunoita)
Mut nyt saa vähäksi aikaa riittää nää istumiset. Mä saan niistä univelkaa plus mun dietti kärsi sunnuntain vuoksi. Sunnuntaina oli kauhea makeannälkä ja napostelin sitä sun tätä. Se kostautui. Mutta tänään taas ruodussa.

Oli puhetta yhteenmuutoista noin niinku ylipäätään. Mä olin taas niin rakkaudellisella tuulella, että olisin kaikkia muutattamassa yhteen.
Aamulla herätessäni olin aivan eri mieltä. Miksi kaksi lapsellista haluaisi muuttaa yhteen? No okei, tajuan miksi ne haluaa, mutta tietääkö KAIKKI mitä sen myötä menettää. OMAN TILAN JA RAUHAN!
EN lähde tästä nyt taas jauhamaan, mutta sanonpa vaan, että HYVÄSTI romanttiset dinnerit :D

(Tajuaako kukaan miten vaikeaa on olla näin superlälly ja romanttinen ja rakaudellinen Superrealistisnegatiivisessa kehossa?)

5 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Tirsk tolle romanttiselle dinnerille :D Tosiaan, miten normipäivällinen muuttuu dinneriksi ja vielä romanttiseksi_? Kuka ylipäänsä jaksaa romantiikkaa kaiken arjen sälän jälkeen? Mä oon kauhee, mutta valitsen mieluummin yksinäisen illan sohvalla kuin romanttisen dinnerin :D

marikan polut kirjoitti...

kiitos kirjoitusaiheesta, olinkin jo ihan lukossa!

Tuulalle: normipäivällisestä tulee romanttinen dinneri kun on viintä. Ja ehkä myös lautasliinat. Talouspaperikin kelpaa kyllä.
Usko pois, makaronilaatikko on ihan älyttömän paljon parempaa kun on viintä.

Tuula kirjoitti...

Marika, no tuon viiniajatuksen mä kyllä ostan! Siinä tapauksessa meillä kyllä oli romanttinen dinneri viime viikonloppuna. Tai mulla ainakin. Muut joi omenamehua ja minä romanttisesti dinneröin punaviinilasin kera. Ei kyllä mitään havaintoa siitä, että mitä mahtoi olla ruokana...

Rva Kepponen kirjoitti...

Minusta romanttinen dinneri nautitaan ravintolassa :) Siellä muut hoitavat kaikki käytännön työt, eikä lapset ole todellakaan mukana mökäämässä. Ehkä jossain poikkeustapauksessa romanttinen dinneri voi olla kotona. Silloin ruokaan on satsattu sen verran, että se ei ole normiarkiruokalistalta ja ruuan kanssa on ehdottomasti viiniä ja ateriaan kuuluu jälkiruoka. Ei ole romanttista dinneria ilman jälkkäriä. Eikä se musta ole romanttinen dinneri, jos minä kokkaan ja tiskaan kaiken.

Tarkoituksena on nauttia ruuasta ja puhua aikuisten juttuja. Mielellään ei pelkästään puhua töistä ;)

Romanttiset dinnerit ovat ihan parhaita. Hyvää ruokaa nolla vaivalla ilman lapsia. Hra Kepponen saattaa joskus tosi romanttiseksi yltyessään silitellä kättäni.

Tuija kirjoitti...

Heh :D Ajatuksena romanttinen dinneri on ok. (siis mikä ihmeen dinneri? Meillä mennään vaan syömään) Mutta aika vähän sitä romantiikkaa on havaittavissa, kun pääasiallinen puheenaihe tuntuu olevan lapset, vaikka siitä elämästä juuri haluaakin hetkeksi irti.
Mulle romantiikaksi riittää yhteinen koiralenkki, jos vaikka pidetään vähän kädestä. Ja sohvalla saman torkkupeiton alla telkkarin katsominen on ihan parasta. Ja jos siinä sohvalla kilistellään vaikka lasilliset kuohuvaa, niin jopas onkin yltiöromanttista <3

Romanttista arkea sinulle <3