keskiviikko 23. elokuuta 2017

Kirpputorihurahdus ja naivit naiset

Kesken säästöpuuskan keksin "vähän käydä" kirpputorilla. Ikinä maailmassa en ole niin paljoa törsännyt. Voi nyyh!
Piti etsiä lasten palapelejä.  Ostin Pet shopeja, baby bornin härpäkkeineen, kaksi isoa käyttämätöntä sisustustyynyä (joita vailla ollut pitkään), kolme hupparia isoille pojille, yhden paidan yhdelle pojalle, harmaita pilkullisia leipälautasia mun keltapilkkuisten seuraksi.  Näitäkin kaivannut pitkään. Kirjan, koiran kakkapusseja ja neulalankapakkauksen (pitää miehelle ommella nappi)
Kauheasti kaikkea siis. 80e!

Sellaista täällä säästötaloudessa.

Huomenna lähden esikoisen kanssa autokaupoille. Hekoteltiin, et mitä tehtäis huomenna. "Ostetaanko vaikka auto"?
Jos itken siellä kauniisti, saankohan alennusta ja vaikka tankin bensaa. Tai edes niitä palapelejä?

Tänään ehditty marista myös MIEHISTÄ ja niiden epäluotettavuudesta. Tinderöitsijäystäväni, joka erosi kesällä muutaman kuun suhteesta, huomasi tänään, että tää eksä on mennyt Suomi24:een ennen eroa.
Paska juttu.

Tuo terapeutti hämmästeli meidän naiviutta, kun edes yllätytään tuollaisesta. "Jos miettii millainen eksä oli suhteessa, niin eipä tuo hämmästytä. Jos koko ajan oli kiirettä ja muuta menoa, eikä ehtinyt tavata, niin kertoohan se sitoutumisen tasosta. Jos mä sanon tulevani seiskalta, niin tulen. En koko ajan lykkää saapumista. Ja kun tulin viikonlopuksi viime kesänä ja jäin kolmeksi viikoksi, niin eikö sekin jotain kerro". Tän sanoi, kun mietin voisko hänkin sit olla epäluotettava, jos kerran olen niin naivi ja sinisilmäinen. :D

Nyt alan leipomaan pullaa, koska olenhan taloudellinen kätevä emäntä. Tylsistynyt sellainen. Mulla on kahdenlaisia päiviä: kiireisiä ramppauspäiviä tai sitten tylsiä. Edes lukeminen ei kiinnosta. Ei jaksa.
Hei, maanantaina olin junnun koristreeneissä. Niillä oli 90 minsan porrastreeni. Niiden piti mennä 5-6 kertaan 261 porrasta ylös ja lenkkeillä alas polkua pitkin. Mäkin kokeilin ekaa kertaa portaita. Eka kerta oli kamala! Pidin tauon. Menin tokan kerran n. puoliväliin. Tämän toistin kaksi tai kolme kertaa. Oksetti, huohotutti, sattui. Kuulemma neljä kertaa kun kävis treenaas, niin tuntuisi jo toiselta. Just joo!

2 kommenttia:

Puolis kirjoitti...

Joo, miehet nyt vaan ON sikoja. Siis 95% miehistä. Koska olen nainen nin saatan tarkentaa prosenttiosuutta otannan kasvaessa. Pelkään että vain kasvaa...

P kirjoitti...

Puolis, välillä luulen et ihmiset on sikoja. Tai ainakin rehellisyys on haaste.
Pakko luottaa, et kaikki on hyviä ihmisiä, sit kun oikea osuu kohdalle.