torstai 9. maaliskuuta 2017

Ote elämästä (ja saako ystävän eksää tapailla)

Miksi on jo  torstai? Saisinko pari viikkoa arkea, ettei tule viikonloppu kiusauksineen sotkemaan mun hyvin sujuvaa ruokailu/liikuntaelämää?
On sujunut hyvin tämä normaali "en taukoamatta syö karkkia"-elämä. En ole sen virkeämpi tai mitään, mutta jo kolmen päivän onnistuminen kannustaa.

Eilen ilahdutin itseäni kampaajalla. Se jos joku piristää. Jos on kaksi senttiä harmaata juurissa jne. niin ei kyllä naurata.
Mut hei, kulahtaneena harmaatukkana jumppatrikoissakin voi näemmä olla upea. Kampaajan paikalle saapumista odottaessa kävin juttelemassa romukultamyyjänuorukaisen kanssa. Nuorukainen kaivoi minulle käyntikorttiaan ja totes hiljaa mutta painokkaasti "sä olet todella kaunis". Meni hieman pasmat sekaisin ja yskäisin että mitä???? Nuorukainen katsoi hymyillen silmiin ja sanoi että olet mun mielestä todella kaunis.
 Oli kuules kampaajan tuolilla vielä naurussa pitelemistä. Kun punastelin vielä siinäkin.

Samaisessa rakennuksessa sattui muutakin mukavaa tässä yksi päivä. Kauppiaan rouvan kanssa juttelin kaupassa ja päädyttiin vaihtamaan numeroita. Ei olle paljoa juteltu, mutta tullut fiilis että meillä synkkais.
Eilen sitten viestiteltiin ja sovittiin kyläilystä. Tosi kivaa.

Kauppiaan rouva kuulostaa tittelinä tosi iäkkäältä, oikeasti pariskunta on joku 30+.

Tulevasta kaverista tulikin mieleen ystäväni, tämä tinderöitsijä, jolla karuja kokemuksia kasapäin.
 Uusin onkin tosi karu. Ystäväni ystävä oli laittanut viestin ja kertonut törmännensä ystävän ex mieheen ja he ovat käyneet syömässä ja lenkillä jokusen kerran. "Että en osaa sanoa mitä tästä ajattelet".
No kuule , ei ajattele kovin hyvää.
Vaikka onkin erottu, eikä haikailla yhteen, niin voisko kaveri silti pysyä eksästä kaukana? 
Aika superkettumaista!

Onhan tässä matkan varrella kaikilla osapuolilla ollut suhteita, jotka sitten karahtaneet johonkin, mutta tässähän tietty käy niin, että päätyvät yhteen  ja elävät happily ever after. 3 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Tollaisen "naistepäivälahjan" mäkin olisin voinut ottaa :)

Rva Kepponen kirjoitti...

Läheisen ystävän eksän kanssa suhteeseen ryhtyminen on minustakin jotenkin epämiellyttävää ja en itse tiedä, että kuinka suhtautuisin asiaan. Jos ystävä ei ole ihan niitä läheisistä, niin minulle asialla ei ole väliä. Oma eksäni muutti yhteen naapuritalossa asuneen yhteisen ystävämme kanssa kuukausi eromme jälkeen. Minulle asia oli ok.

Helmi Nainen kirjoitti...

Mä jäin oikein miettimään tota eksän uus- juttua. Onko sillä sitten loppujenlopuksi väliä, jos eksä kerran on eksä? Vaikuttaa varmaan sekin, missä väleissä exän kanssa on. Tai se, onko aihetta epäillä että onko jotain ollut jo yhdessäoloaikana? Outoa se varmasti olisi ja ainakin alkuun kahvipöydässä olisi vaikea suhtautua, mutta sitten taas...no, on varmaan täysin tapauksesta kiinni. Mutta en mä ehkä asiaa suorilta tuomitsisi.
Hankalia juttuja, niinkun moni muukin asia "uusissa rakkauksissa" :)