sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Kolmannet...

Heipä hei ja terveisiä aamiaiselta. Niin syön terveellisesti kun ihan kohta on tokavika Fustra alkamassa. Kauhea  määrä treeniä tässä juhannuksen alla vielä. Kaksi fustraa ja yksi saatanallinen jalkatreeni. Kelpaa sitten juhannuksena nauttia elämästä (syömisestä), kun on alla urheiluviikko.

Mun juhannussuunnitelma tosiaan selvisi eilen. Menemme (MME) ystävän mökille. Kolme aikuista, yksi koira ja yksi kitara. Toki myös peeteen tekemä treeniohjelma, kun suunnitelmissa urheilla kauhiasti. Mukamas.

Kiinnostavan tästä juhannuksesta tekee se, että keskikesän juhla on keskellä mun kolmansia treffejä. KYLLÄ. Mun treffit ei ole vieläkään päättyneet. Luulin, et ne päättyy tänään ja vähän myönnän murehtineeni sitä, mutta eilen Mies kysyi, et haluanko hänen käyvän kotona pari päivää olemassa. "turhaltahan se tuntuu siellä periaatteen vuoksi, kun juhannukseksi kuitenkin tuun takaisin ja mitä mä siellä kotona teen paitsi mesetän sun kanssa".
Ei se ole läheisriippuvainen, enkä minäkään, mut kun me nyt satutaan viihtymään yhdessä  käsittämättömän hyvin.
Ja kuulkaas, ihan arkisestikin osataan olla. Sellaisella arkisella tavalla, joka on mulle vieras, eli Mies siivoaa keittiötä vähän väliä ja ruokaakin tehnyt mua enemmän.
Toi keittiön siivous mykistää mut. Moni muukin asia, mutta eniten se.

jk. Me pohditaan yhtä juttua aika paljon. Mun kuorsausta, jonka ehti jo diagnosoida uniapneaksi (ystäväni sanoi tammikuussa samaa kun nukkui mun kanssa kärsmyksekseen samassa huoneessa)  ja oli patistamassa mua lääkäriin, koska kuulostan ajoittain siltä, että kuolen.
Olin uniapneoinut kaksi yötä. Sen jälkeen olen nukkunut hiljaa.
Pääteltiin, että toi oli psyykkinen uniapnea. Oon ollut niin ahdistunut, että olen yrittänyt tappaa itseäni unissani. Nyt olen happy ja itsemurhataipumus katosi.
:D :D


jk2. Jos jaksaisin lukea blogiani, tarkistaisin olenko muistanut täällä puhua aiheesta "en halua yhdenkään miehen kanssa olla vuorokautta putkeen". Jaksan näemmä.

Senkin olen sanonut, että en halua  yhdenkään miehen vaatteita pestä. No, ehdin jo ruikuttaa et saisinko pestä sun vaatteet, kun täällä näemmä olet.

Olen myös kahden kodin suhteen vankkumaton kannattaja ollut pitkään. Pysyy parisuhde ja elämä parempana ja kuka  nyt muutenkaan mitään uusioperheitä viitsii perustaa.
Saatoin olla väärässä tuossakin.

jk3. Käytiin mun poikien kanssa mäkissä syömässä perjantaina. Oli tosi hauskaa. Hyvin luontevaa. Naurettiin paljon. Pojat oli ihan ku kaikki olisi normaalia. Niinhän se olikin.
 Taas keskimmäinen kysyi mistä mä ton löysin. Hekottelin et kadulta. Mies sanoi et häntä ei voi olla näkemättä, kun on niin pitkä. Poika oli, et no se on totta, ei sua voi olla huomaamatta.

Halusin että tapaavat ennenkuin lähtivät lomamatkalle. Kun saattaa olla, et heidän palatessa olla jo niin vanha pari...

Älytöntä

5 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

Mitä tästä opimme? NEVER SAY NEVER :D

Uskomatonta! Hyvässä mielessä siis.

Tuula kirjoitti...

Aika kutkuttavaa! :)
Odotan innolla jatkoa...

Taru kirjoitti...

Kuulostaa et olet rakastunut ! ����������❤️

Puolis kirjoitti...

Voiskohan se mahdollisesti diagnosoida myös mut? Mä oon niiiiiiin kade! nauti!

Rva Kepponen kirjoitti...

Tämä on ehdottomasti Suomen kuumin blogi. Niin jännittävää ja romanttista!