maanantai 23. toukokuuta 2016

Budjetti kusee

Olen tässä nyt seitsemän viikkoa elänyt yksin, enkä vieläkään tiedä elänkö palkallani vai säästöilläni. Päätin ryhtyä taoudelliseksi ja tein budjetin seuraavalle neljälle viikolle, Laskin, että saan käyttää 283 e viikossa. Yh ystäväni sanoivat, et piece of cake.

Perjantai oli ensimmäinen päivä uutta elämää. Motivaatio kohdillaan.
Ruokakauppaan meni 19.40 e

Ja heti lauantaina menin metsään.
Kirppareilta pojille vaatteita ja yhdet rullaluistimet. 27,60 e (miksi menin kirpparille)
Alkoon 22,90. (Tää oli tärkeä ostos, Ei yhtään turha)
Kukkakaupasta seinäkello ja kolme tuikkukippoa. Siis mitä vittua. Mä edelleenkään en polta kynttilöitä. Nyt on vittu kesä. Mä en polta kynttilöitä enkä etenkään kesällä. Miksi ostan jotain himpuutin kippoja vaikka olikin söpön pinkkejä. )
Junnu meni kaverisynttäreille eli 15 e sinne
Bensaa 60e
Eilen menin treffeille syömään, joten pojille annoin rahat Mäkkiä varten. MITÄ tää on?  Mul on budjetti? Mitä Mäkkiruokaa???!!!
Niin ja viikkorahaa pojille, 30e
Lisää ruokaa 35e

Lopputulos. Seuraavalle neljälle päivälle rahaa 40e.
Aion pärjätä. Kaapissa on ruokaa, pakastimessa jätskiä. Omat pojatkin meni isälleen, joten mul on pikku katras vaan elätettävänä.
Mut siis 40e. Käytin 240 parissa päivässä. Laskujeni mukaan tosta oli turhaa menoa n. 80e.

Vinkit kehiin. Miten hurahdetaan hauskaan nuukailuun?

Ja toinen kysymys. Miten toi 280 e riittää viikoksi, silloin kun mulla on koko viikon nämä viisi lasta. Nyt kuitenkin laskenta-ajasta kolme pvää oli kolme lasta ja neljä päivää kaksi lasta. Minua on aina yksi eikä ruokakuntaan kuulu muita aikuisia.

Budjettikysymyksen tärkeä kysynys on myös se, et mä maksan kuntosalista 65 e kuussa ja nyt en ole kolmeen viikkoon ollu salilla. Kohta menen! Nyt itseasiassa.
Loppuviikon laihdutan :D

jk. Kun palaan salilta, niin kerron mitä olen kuullut deittipalveluista. TÄRKEÄ vertailu!

5 kommenttia:

Toinen sijari kirjoitti...

Minusta ainakin isolle porukalle aika pieni summa -tosin tollaiseen hömppään menee helposti. Meitä on 7 henkilöä perheessä koko ajan ja viikossa "saan" käyttää 400 euroa. Riittänee, jos mitään ylimääräistä ei tule, mutta kun aina jollekin tulee -aina menee myös budjetti yli.

Puolis kirjoitti...

En malta odottaa deittipalvelujuttua!

Taru kirjoitti...

Joo fiksu rahankäyttö vaikeeta....On... mullekin.
Nyt kun tuhlasin ulkona syömiseen PALJON viime pe, laihdutan loppuviikon.

Pöh.

Deittijuttuja mäkin ootan.

P kirjoitti...

Toinen sijari, musta toi summa kanssa kuulostaa pieneltä. Etenkin kun pitää ostaa bensaa. Mut näemmä sillä rahalla saa aika paljon ruokaa hankittua, pitää nuo ylimääräiset mäkkijutut vaan karsia. Veikkaan et normisti mulla on enemmän rahaa käytössä, nyt laskin vaan sen mukaan paljon tilillä oli perjantaina. JA päätin näyttää et osaan olla fiksu.
Hirmu hyviä ruokia tänäänkin syöty. Mm juustotortillinejä kanan kanssa.

Puolis, yritän istua alas kirjoittamaan :D


Elisa, onneksi omista syömisistä on helppo karsia kärsimättä. Mut ääk, joutuuko täs oikeesti miettiin vastedes paljon omiin huvikeikkoihin menee rahaa. Nyyh!

marikan polut kirjoitti...

Yks ainoa sana: kyykkyviini.

(hyvänen aika, jostainhan sitä pitää tinkiä!)