maanantai 9. syyskuuta 2013

Kylmiä väreitä Osa 2

Facen ärsyttävyydestä tuli mieleen viime viikon raivoa aiheuttanut tarina. Serkkutyttöni selosti facessa ihanaa päiväänsä, johon kommentoin "such a perfect day". Serkku vastas, että miksi mä nykyään kommentoin aina niin kitkerän katkerasti. MITÄ???? Vastasin, et minähän vain sanoin että täydellinen päivä, minullakin on hyvä päivä ja tunnistan muidenkin hyvät päivät. Serkku sanoo vaan et "selvä se". Mä suutuin sikana ja pahoitin mieltäni vielä enemmän.
 Jäin miettimään, miksi joku ajattelee mun elämän olevan niin kurjaa, et olen kateellinen ja katkera muiden ihanuuksista.

Mä muuten en osaa olla kateellinen ja katkera salaa. Jos mä yhtään kadehdin mitään, niin sanon sen ääneen. Ja kateudella en tarkoita KATEUTTA vaan kateutta. Niin!

2 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

Facessa taitaa käydä samoin kuin aika usein tekstarissakin; toinen osapuoli ymmärtää kirjoittamasi asian ihan toisella tavalla kuin olet sen tarkoittanut, niin hyvässä kuin pahassa.. Tylsää :( Sitten kun lisätään siihen Nais- ja Miestyyli kirjoittaa, niin johan on sotku valmis. Mies vastaa selkeästi kahdella sanalla, sanoo oleellisen, naiselta samaan asiaan menisi 20 sanaa! Noista miehen kahdsta sanasta nainen loukkaantuu ja vetää johtopäätökset, jotka yleensä on negatiivisen puolella. Kuulostaako tutulta? Facessa ihan sama juttu.

s kirjoitti...

Olisko sullakin välillä tapana viljellä vähän sarkastista huumoria? Jospa serkkutyttö (vai mikäsenytoli) lukee sun päivitykset aina, niin kuin ne olisivat sarkastisia?