maanantai 5. marraskuuta 2012

Cool mama

Nyt on sellaiseksi ryhdyttävä, jos en tähän mennessä ole ollut. Huomenna täyttyy kotini vauvan tuhinalla ja maitopullojen kolinalla. Zen!
Jännittää ja niin niin innostaa. Ajatelkaa nyt pikkiriikkisiä varpaita. Ja ajatelkaa sitä onnea, ilman että kulman takana odottaa uhmaikä tai kasvatusvastuu. Puhdasta nautintoa luvassa. (Ja tietty tää vauva antaa mun nukkua kaiket yöt, eikös juu)

Ystävä toi juuri pihalle vauvanvaunut. Jos vaikka säät sallis ja uskallan vauvan kanssa vaunutella. En edes muista minkä ikäisen vauvan kanssa saa mennä ulos, pidemmäksi aikaa.
Kävikö selväksi että olo on sellainen "hui"?

Mä olen nyt kaksi päivää juonut niitä mun ihmejauheita. Päätellen siitä, että lasten ohjelmien aikana nukahdin sohvalle, niin en ole vielä kamalan pirteä.
Aamulla jaksoin kyllä mennä hot venyttelyyn salille jo 8.30. Teki hyvää. Mulla on selkä niin jumissa, etten edes lattialla pysty makaamaan. Venytellessä huimas paikoitellen. Mutta nyt olen avonaisempi kuin aikoihin. Vieläkö hu aamuna äkkiä ehtis salille ennen "töiden" alkua?

Tässä yhtenä päivänä muuten tein jotain kuntotestiä, missä oli kolme liikettä ja niiden perusteella sai kuntoarvion. Yksi liikkeistä oli lankku. Voitte uskoa et olin tyrmistynyt tuloksesta. Kahdestakin syystä. Mä jossain vaiheessa selostin teille ja muille, et lankku on ainoa vatsaliike mitä tarvitsee. Kolme minsaa päivässä ja lihakset kunnossa. No, mähän kykenin olemaan siinä lankussa n. 15 sekkaa. Tai puoli minsaa. Nyt laitoin esikoisen ottamaan aikaa kun testasin itseäni ja sain tulokseksi 1,20 min. Miettikää. Se mikä järkytti oli se, et sillä ajalla sai arvioksi heikon. HEIKKO! Tolla ajalla. Loukkaavaa.
Mutta on siis RVP-jumpasta ollut hyötyä. Se on ainoa paikka missä vatsoja teen.

Nyt täytyy pilates dvd kaivaa esiin. Vauvan nukkuessa pitää tehdä jotain. Mun selkä ei saa hajota, koska sit olen pulassa. Nim. kokenut

Niin siitä zenistä. Sitä tarvitsen. Ja sissi-luonnettani. Mies lähtee muutaman päivän työmatkalle tällä viikolla..... Muistinko mainita et täällä on se vauva? :)

7 kommenttia:

Leonida kirjoitti...

Voi hurja ja hurjan ihanaa! Siis kuinka pienen vauvan saat nuuskuteltavaksi?

Hurjan hienoa. Ja kyllä sä pärjäät - tietenkin.

Niin ja vauvan voi viedä ulos kesäaikaan jo viikon vanhana, talviaikaan kahden viikon vanhana - tietenkin hurjan hyvin pakattuna. :)

Sä jaksat tosi pitkään olla lankussa. Munkin pitäisi kokeilla surullinen totuus joku päivä. :) Mitäs jos vertaisit omaa tulostasi vaan siihen, mistä aloit? Että unohdat kaikki tollaset arviot, joista tulee vastaukseksi heikko. Tulee parempi mielikin! Noteeraat vain ne arviot, joista tulee "erinomainen".

Onnea vauvan kanssa! Toivotaan, että saat yöt nukuttua...

Taru kirjoitti...

Lutusta ja ihanaa! Nauttimista & Tsemppiä! Toivotaan että vauva on kiltti tapaus.

Rva Kepponen kirjoitti...

Onnea vauvan kanssa. Onhan sulla jo niistä jonkin verran kokemusta :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Mun oli pakko etsiä sun uus blogi kun niiiiin kovasti kaipasin hauskoja ja osuvia bloggauksiasi :) Onneksi löysin! Onnea kovasti vauvan kanssa. Hyvin se menee. Olet aikamoinen cool mama!

Tessi

vintti kirjoitti...

Vauva!! Voi ihanaa, ne tuoksuu niin hyvälle. Muttei niiden kanssa saa mitään tehtyä,kunniitä pitää vaan tuijottaa,kunne on niin somia. Miten vauvat muuten ylipäänsä saa nukutuksi,kun ihmiset niitä pällistelee koko ajan, olen vain joskus miettinyt.
Mie en koskaan malta laskea käsistäni. <3

Vauva! *huoh*
Kelasin taaksepäin tekstejä, siis siullon ollut synttärit- lämpimät onnitteluni!

Ja sana ihmejauhe jäi kysymysmerkiksi pään päälle?
Eikä sillä,että olisin muka yhtään utelias. Jaa mie vai?

Kivoja hetkiä ja nuuskutuksia vauvan kanssa.

Tuula kirjoitti...

Voi että, vauva ♥ Ja aattele, ei sitä tylsää raskaana oloa, synnytystä tai muuta. Mullekin kelpais pikkuinen vaavi vähäksi aikaa. Jos se vaan nukkuis.

En edes uskalla ajatella, missä kunnossa mun vatsalihakset ovat... Olen kyllä alkanut hampaita harjatessa reenata vatsoja :D

P kirjoitti...

Kiitos kaikille, kaikesta. ja Tessi, tervetuloa takaisin.
Vauva on pieni ja ihana. Valvominen ei ole mun juttu, muu on ihanaa.
Vintti kyseli fiksuja. MIten ne tosiaan voi nukkua kun niitä tuijotetaan? Ja niitä todella tuijotetaan.
Vintti kyseli ihmejauheesta. Oliko se nyt se Ph pascoe jauhe ja vehnäorasjauhe mistä puhuin. Laittaa happo-emästasapainon kohdalleen (???) ja näemmä poistaa nesteitä. Nivelkipuja pitäis vähentää. On vähentyneet. Kadonneet. Sattuma?