torstai 28. syyskuuta 2023

Ikkunan edessä pöytä ja puu


 Koska tänään käänsin elämässäni uuden lehden, alan aktiivisesti listata elämäni hyviä juttuja. 

Aloitetaan vaikka tästä vakioistumapaikkani näkymästä. Tässä mä vietän "kaiken" aikani. 

Eilen mietin paria onnellisinta aikaa elämässäni. Aikaa jolloin olen ollut euforisen onnellinen ja voimieni tunnossa. Erojen jälkeen! Mä oon silloin ollut kovin onnellinen. Eilen siis tajusin että mikäänhän ei ole noista ajoista muuttunut. Vieläkin elän "yksin" ja saan päättää kaiken itse ja kaikki on mun! Että mihin se euforia osuus siis katoaa? Tyhmä kysymys. Eihän kukaan voi koskaan olla euforinen tai edes onnellinen. Ihminen haluaa koko ajan lisää ja uutta ja muuta. 

Eli kyllä se vastaus taitaa oikeasti olla se kiitollisuus(päiväkirja). Minähän ihailen esim Rouva Kepposta, joka huomaa kaikki kivat hetket elämässä. Usein ruoan 😊

Täytyy ottaa oppia. 

Mun hyvät hetket tällä viikolla on osin liittyneet ruokaan. Maanantaina miniä tuli tänne mustikkapiirakan kanssa. Eilen se tuli itsetehtyjen suklaakeksien kanssa. Hyvää seuraa ja herkkuja. 

Sit olen tällä viikolla tehnyt itselleni lempiruokaani croque monsieur-leipiä ja juonut niiden kanssa punaviiniä. Ihan supertäydellistä. 

Tänään olen puhunut pitkän puhelun bestiksen kanssa , lakannut kynnet punaisiksi, saanut aika supermahtavaa palautetta lapsen vanhemmalta, kahvitellut ystävän kanssa, ollut pitkään pihalla naapureiden kanssa juttelemassa. Niin ja kasa uusia lehtiä ja kirjoja odottamassa. 

Such a perfect day

3 kommenttia:

marikan polut kirjoitti...

Sulla on elämässä aika paljon huippukivoja juttuja!
Mä yritän houkutella itseäni tekemään niitä juttuja, joista olisi iloa itselle. (kirjoittaminen johtaa niska-hartiavaivoihin ja päänsärkyyn, kutominen samoin - helkkarinmoisia valintoja että tekeekö kivaa juttua vai vältteleekö tylsistyneenä päänsärkyä...)

Rva Kepponen kirjoitti...

Yksi elämän parhaita juttuja on läheiset ruokapöydän ympärillä ❤️ Mehän tosin elämme syödäksemme. Juhlapyhien kysymys on aina, että mitä syödään ja ketä tulee kylään.

Mullehan on myös juhlaa sauna ja uinti 😆 Oikeastaan kohta jo odottelen avantokauttakin.

Taru kirjoitti...

Ihana hyvänmielenpostaus, ja hei mäkin lakkasin eilen punaiset kynnet. Ihan jo henkisen hyvinvoinnin vuoksi! Syysiloa!