lauantai 19. elokuuta 2023

Tyylejä ja unelmia

 Silmiini osui Voice.fi saitin katumuotitärpit. Sitä vaan, että jos minä pukeutuisin näin, näyttäisin mielipuolelta. Onkohan se niin, että vain laihat voi nousta pukeutumisen yläpuolelle ja olla cooleja? 

Tai jotkut vaan voivat pukea päälleen mitä tahansa ja näyttää hyvältä. 

Mun viimepäivien staili on ollut leggarit, mekko, farkkutakki ja varvastossut. Etenkin takki ja varvastossut toimii 🤪

Puhuinko viimeisimmästä tori-ostoksestani? IT was big mistake. Liian pieni ja sit se oli SHEININ,  joka oli jäänyt ilmoittamatta. Yritän nyt myydä mekon tai sit saan takkiini 18 e. Opinko olemaan ostamatta sokkona? Voinko ostaa vain kirjoja, jotka ei petä koskaan? 


Viikon positiivisuus on kukkakaupan avajaisista voittamani kuivakukkakranssi. Heti pääsi olohuoneen  seinälle. Mulla oli seinällä ennenkin kranssi, mutta en voi enää katsoa sitä, koska saanut sen entiseltä ystävältä. Kyllä, juuri näin lapsellinen voin olla 😀


Vielä leffavinkki. Andra akten! Kerrassaan ihana ruotsalaiselokuva, jonka käsikirjoitus on suomalaisten naisten. Voimauttava elokuva. Teki mieli hankkia elämä. 

Ja muistutti etenkin siitä, ettei kannata elää kenenkään (eli miehen) kautta. Seuraa omia unelmiasi! 

1 kommentti:

Rva Kepponen kirjoitti...

On toi asukuva minusta outo tuon laiheliininkin päällä. Ehkä pitää olla nuori ja pukeutumiseen hurahtanut, että laittaa tuollaisen kokonaisuuden päälleen.

Kuivakukkakranssi on kaunis.