perjantai 4. elokuuta 2023

Suuria hankintoja kannattaa välttää

 Horoskooppi sanoi että mulla on menossa tarkkailuvaihe, joten suuria hankintoja kannattaa välttää. Sinänsä osuvaa, koska olin juuri Zalandossa klikkaillut ostoskoriin kasan vaatteita ja yhtäkkiä havahtunut järkiini ja klikkasin pois. 

Säästin 150 e. 

Lidlissä säästin kympin, koska EN ostanut viittä suklaalevyä, vaikka tarjous. Hirveetä kun pitää yhtäaikaa säästää ja kartella herkkuja. Taas kysyn että mitä iloja mulla on jäljellä? 

No on iloja, varsinkin pojat. Eilen mä ällistyin kuopukseni tekemisiä. Se oli iltamyöhällä salilla ja samaan aikaan siellä oli ollut joku parikymmpinen mimmi, naamatuttu salilta. Tää mimmi oli yhtäkkiä alkanut itkemään ja MUN POIKA oli mennyt kysymään onko hänellä kaikki hyvin. Tyttö oli sanonut että ei ole ja poistui paikalta. Mutta hei, miten on mahdollista että teinipoika toimii tuollai? Hän itse sanoi, että on siinä käsityksessä että pitäis huolehtia muistakin. Kyynel ja ilonhyppy. Ihana poika. Mun! EN ota tästä kunniaa itselleni, koska pahoin pelkään etten itse tekisi noin. 

Asiasta toiseen, viimeisiin eksäni kysyi eilen voinko hakea hänet junalta tänään kun on tulossa mun naapuriin saunomaan. Et vois tulla samalla kahville.  Sanoin että en tiedä. Äsken soitti ja sanoi junan olevan kohta asemalla. Olin että mitä se muhun liittyy. HAHHAH. No joo, olen hirmu kiva ja haen, mutta olen kovin onnellinen ettei toi kuskaus enää kuulu mun elämään hänen osaltaan. Ja jotenkin outoa päästää se tänne. Olen täysin vieraantuniut koko tyypistä. Hirmu outoa ajatella että joskus olin muka rakastunut. Tämäkin on syy miksi ihmissuhteet ei oikein nappaa. Virheitä ne on kuiteskin :D (Pois tämä kyynisyys)



Olin kirjoittanut ton ylemmän, niin tämä alkoi soimaan spotifyssä. 

2 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Hienosti toimittu pojaltasi <3
Uskon ihan varmasti, että olisit itse toiminut ihan samalla lailla.

Mun mielestä toi exän pyyntö, että hae mut asemalta, kun olen menossa sun naapuriin ja voinhan mä sumpit kiskaista sunkin kanssa alkaa mennä nolon kyydin ruinaamisen puolelle. Aikuinen mies voi hoitaa kulkemisensa itsekin.

P kirjoitti...

Se aikuinen mies on ihan avuton. Tai autoton. Luoja kuin onnellinen olen, kun sen kuskaus ei enää kuulu mun tehtäviin.