lauantai 18. huhtikuuta 2020

Ruokaviikko jne

Jauhelihakastiketta, butter chickeniä, valkosipulista tonnikalapastaa, itsetehtyjä nugetteja. Ja mitä muuta? Onko mulla corona-muistihäiriö, kun en muistanyhtä ruokaa, jota varppina ollaan syöty tällä viikolla?
 Huomenna on hamppareita. Sen tiedän. Ja mikä hiton päivä on edes on tänään? Perjantai vai lauantai?
Yhtä sössöä koko elämä sanon.

Monin tavoin ollut ihan hyvä viikko. Mitä nyt miehen kanssa ajoittaista maailman sotaa. Niin häntä loukkasin, kun kehdannut sanoa, että kaipaan omaa aikaa ja rauhaa, kun meitä täällä nyt on kuitenikn seitsemän about koko ajan. En nyt häneen sitä kohdentanut, mutta häneenkin. Ei ymmärrä et tartten lukemisrauhaa esim. Ei tartte koko ajan mulle puhua😂

Odotan ensi viikkoa, et saan bonustyttären mun tueksi. Saisinko vaikka elää sen ja mun esikoisen kanssa? Ne ei rasita mua.

Töitä riittää eli lapsia, opehommia ja lasten kuskauksia ees sun taas. Kuskausten bonus on se, et käyn mutsilla usein kahvilla. Tosta noin vaan rohkeasti.
Se bonus 2 siinä on se, et pääsen pois kotoa. Kaverini ärsyttävästi kysyi että voi että, ahdistutko kotona. No haloo, hän käy kodin ulkopuolella töissä, niin viihtyy vapaalla kotona. Mä oon kotona koko ajan. Ja täällä on koko ajan talo täynnä muita. Rakkaita, mutta silti.

Sori valitus.

Jk.ainiin. Meillä oli mäkkäripäivä joku päivä, koska huvitti. Hah. Ei oo dementia.

Jk. Tänään kaveri tuli pihan aurinkoiselle puolelle kahville mun kanssa. Juteltiin viikon jutut ja yks piiperö leikki hiekkalaatikolla.
Yhdessä kohtaa sulkeuduin vessaan höpiseen Nti Sutkautuksen kanssa.
Automatkalla juttelin pitkästi bestikseni kanssa.
Siskoakin näin.
Että ihan hyvä elämä.1 kommentti:

marikan polut kirjoitti...

kyllähän tää päivien toisteisuus välillä käy hermoille...