lauantai 6. heinäkuuta 2019

Järkyttävän pitkä tauko! Ja uutisaalto.

Olinpas mä pitkään blogitauolla. Ihan koko kesäloman ja vähän päälle. Mä en ole tänä aikana lukenut edes blogeja. Oli äsken ihana lukea kuulumisia.

Mulla oli hirmuisen hieno loma!
 Ensin oli the kevätjuhlat, joissa kävin itkemässä. Sunnuntaina lähdettiin mökille poikien , serkkujen ja mun vanhempien kanssa. Ilma oli loistava ja seurassa ei ollut pahaa sanottavaa. Ainoastaan mussa oli. Kuten kirjoitin ennen lomaa, niin olin jotenkin uupunut ja kuormittunut. Ihmisähky. Mökillä se korostui, kun siellä ei ole omaa aikaa tai omaa soppea. Tosiaan kenessäkään ei ollut vikaa, mä vaan halusin olla yksin. En jaksanut olla äiti tai tytär tai kumppanni tai kukaan. Samaan aikaan mies marisi kun oli YKSIN kotona.
 No mutta, ihana viikko oli.

Sit lähdettiin Kreikkaan, mikä oli superkivaa. Meillä on siellä näemmä paljon tuttuja, koska ei ollut paikkaa, jossa meitä ei oltais halailtu ja pussailtu ja hihkuttu et X ja X, nice to see you again.

Kreikkaan palaan aiheessa toiste. Tärkein juttu on se, että mun keskimmäisen uutiset Kreikkaan voitti kaiken. Se oli päässyt naapurikaupungin lukion esittävän taiteen linjalle. Keskiarvo ei olis riittänyt, mutta pääsykoemonologista sai 9/10 pojoa, joka ratkaisi kaiken. Mä olen niin ylpeä ja iloisesti yllättynyt. EN tiennyt että talossani asuu lahjakkuus!

Kreikan jälkeen käytiin illanistujaisissa ja pari päivää oltiin himassa, viikonloppuna mökillä. Sitten mulla alkoikin jo työt!!! Tässä sitä nyt sit ollaan arjessa. Arjen taidot ihan kateissa. Ruoan ostaminen ja miettiminen on älyttömän vaikeaa. Kreikassa haaveilin normielämästä (ravintolaruokaan voi kyllästyä jopa kreikassa) ja kotiruoasta, mutta täällä oon ihan kuutamolla.

Ainiin, lomaltapaluun hauskin uutinen. Eksän perheeseen tulee lisää lapsia! Jessus sanon, viides muksu eksälle. Vauvat on ihania, mutta ei käy kateeksi kyllä yhtään. Laskeskelin et kun meidän junnu on 20 ja muuttaneen kotoota, niin eksän pienimmät on ekalla ja kolmannella. Mä en voi tohon kommentoida mitään.
( No mun sisarpuoli bioisän puolelta sai just vauvan myös. Siskon ainoa edellinen lapsi on 20v ja asuu jo poissa kotoa.)

4 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Ihana kun oot bäck! Sun loma kuullosti täykyltä, jotta varmasti arki siitä lähtee, kun vaan shokista pääsee.


Mulla on sulle muutama Essence lakka jemmassa, kun nähdään <3

Helmi Nainen kirjoitti...

Näinhän nuo uusintakierrokset usein tuppaa menemään. Eikä käy kateeksi munkaan! Vaikka tavallaan oon itsekin samassa veneessä, mutten sitten kumminkaan :)
Tervetuloa -tai menoa- arkeen. Kyllä se siitä varmaan taas. Yritän jotain sarkasmintapaista.
Kiva, kun oot takas!

marikan polut kirjoitti...

ihanaa kun oot takaisin, ja ihania kaikenmoisia tapahtumia ja uutisia!

En kadehdi ketään, jolla on perheessä pieniä lapsukaisia. Meillä käyvät naapurin pikkunaperot välillä leikkimässä tai hoidossa ja sekin on jo melkein liikaa. (jos nyt pitäis aloittaa kierros alusta, niin huh!)

Rva Kepponen kirjoitti...

Onnea pojalle koulupaikasta! Mahtava juttu :)

Huhhuh exän perhe-elämäputkea. Siinä vierähtää muutama vuosikymmen tiiviisti lasten kanssa.