maanantai 26. marraskuuta 2018

Kaiken maailman kiellot

Huomenta te kaikki!

Tänään haluan puhua siitä, että kaikki maailmassa tuntuu olevan kiellettyä. Lihan syönti, broilerin syönti, viljojen syönti, raskaana ollessa minkä tahansa syönti.  Lentäminen, autoilu, lasten harrastamattomuus, lasten liikaharrastaminen.  Uusin kielto on se KYNTTILÖIDEN polttaminen. Hirveesti tulee kaikkea myrkkyä ja kaikilla kohta syöpä. Tämä on ollut tiedossa nyt ehkä viikon ja jo nyt keskustelupalstoilla paheksutaan sitä ja tätä ihmistä, jotka kehtaavat polttaa kynttilöitä vaikka talossa on vauva. Mitä trendikkäät blogityypit nyt tekee, kun ei voi postata kuvia palavista kynttilöistä?
Mikä on seuraava paheksuntaa aiheuttava normijuttu?

Nyt on ihana maanantai ja hyvä maanantaimieli. Kyllä, mä vieläkin tykkään maanantaipäivistä. Uus viikko ja noin. Tämä on vielä pojattoman viikon alku, mikä tarkoittaa hyvin vähäistä autoilua minnekään. Saisko aikaiseksi vaikka joulusiivouksen? Tai siis siivouksen ylipäätään. Sellaisen kunnollisen. (En saa tehtyä, tiedän jo. Kunhan yritin tehdä vaikutuksen)

Viikon ohjelmassa se sijaisperheiden rekry, jonne menen puhumaan ja.... Ei kun siinä ne olikin ne ohjelmat. Kuulostaakohan mun elämä super tylsältä vai kadehdittavan rauhalliselta? ( Hirmu rauhalliselta 2-vuotiaan kanssa :D)
Torstaina ja perjantaina mulla olisi vapaapäivät. Nyt jännittää saanko mentyä vesijuoksemaan viikkojen tauon jälkeen.

Antakaas vinkkejä mitä kivaa tehdä tällä viikolla.2 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Todellakin - mitä nyt tekee kaikki bloggaajat ja instagrammaajat, kun kynttilät on uusin iso synti?!?

Tuli mieleen kukat, mutta luultavasti nekin on paha juttu. Niistä tulee tuoksuja, joista joku voi saada allergian. Ja niistäkin tulee ympäristöpäästöjä (kasvatus, kuljetus). Suklaakin on epäeettistä, samoin kahvi ja viinikin (ihan takuulla on).

Ehkä jatkossa näemme kuvissa vain käpyjä ja kiviä aseteltuna kivasti?

marikan polut kirjoitti...

Saako edes käpyjä ja kiviä kerätä ilman maanomistajan lupaa?

Mikä toi kynttiläjuttu oikein on? Mä luin otsikon, mutta en jaksanut klikata auki, wtf (anteeksi epätyypillinen kielenkäyttö!) kynttilöillähän on tupia valaistu maailmansivu. Ja päreillä ja öljytuikuilla.
En rupea sähkötuikkuihin. Olen testannut, kun pelkäsin että kissat toheloivat elävät tuikut kumoon, mutta ei niistä tule samaa fiilistä. (ja olen testannut siis monena vuonna)

Jos hammaslääkäriltä kysyy, niin mitään ei pitäisi syödä, koska hampaat menevät pilalle. Ne menevät myös pilalle jos et harjaa tai jos harjaat liian nopeasti syömisen jälkeen, paitsi jos et harjaa niin iskee happohyökkäys.

Ja erityisen kummallista on se, että appelsiini on terveellinen paitsi silloin jos sen käyttää sitruspusertimen läpi, silloin siihen iskee paholainen.