torstai 29. joulukuuta 2016

Vaatteita ja ruokaa

Luin tossa viimeisimmät postaukseni.  Onpa ollut rankka syksy, kun en osaa muuta kuin valittaa.

Elämä  on kuitenkin hyvää. Pojat on oikeasti aika kivoja, tai tosi kivoja, mies on mahtava, hoitolapset on yksittäin kivoja.
Mun kunto ja ruumis on ihan paska, mutta jos joku näkyy nopsaan, niin pohjalta nousu. Kun vain olisi aikaa nousta pohjalta.
(mies eilen yhtäkkiä kysyi miksen ole muksuja vienyt kuntosalin lapsiparkkiin, jotta pääsisin treenaamaan. Sain oltua äyskimättä et Näytänkö läskiltä)

Kuopukseni oli toissayön kaverilla yökylässä. Hakiessa jäätiin kyläilemään koko lauma ja juteltiin hauskoja. Mm.  pohdittiin mikä on kunkin käytetyin lause. Kaveri sanoi et hän sanoo useiten "tulkaa syömään". Mä kysyin kuopukselta, mikä mun käytetyin lause on. Poika vastas:  "oiskohan mä rakastan sua". Sit se kertoikuinka äiti hokee sitä tosi usein, vaikka sen jo tietää, mutta myönsi että sitä on tärkeä kuulla usein.

En ehkä ole niin paska äiti kuin viime aikoina on tuntunut.

Haluaisin keveän blogin. Mäkin haluan tehdä iloisia kepeitä säkenöiviä vaatepostauksia. Hymyillä viehkeästi tai velmusti ja  näyttää hauskalta ja tai persoonalliselta tai vain kauniilta.
 Miten muutan synkän kaaputyylini tyrmääväksi ja kuvauksen arvoiseksi?
(Terkkuja muotikoordinaattori-idolini Elisalle)

Mutta se positiivinen juttu. Alisuoriutumisen jälkeen aktivoiduin. Jo aamupäivällä kuorin perunat illan perunamuusiin.  Kuorin vihannekset sosekeittoa varten. Tein pannarin. Aloitin focaccian teon. Jos tällaiseksi muuttuisin itseni  ja vaatteideni kuvauksen lomassa.

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Hah apinan raivolla asupostauksia tekemään, tai sit kun tulee inspis.
Mua on ketuttanut koko joulun jälkeinen aika...
Toivottavasti menee pian ohi. Ärsyttää kaikki. Elämä. Miehet(tömyys).

Kuullostaa hyvältä toi sun hulluuskohtaus. Peukku sille.

marikan polut kirjoitti...

mäkin odotan asupostauksia!

ja mietin, pitäiskö itsenikin siihen ruveta, vaikken olekaan yhtä hyvä kuin muotikoordinaattori! Sain duuniin uuden univormun, kyllä oon hehkeä (miesten malli, liian iso, grr)