keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Puuska

Mä olen taas puuskan vallassa. Urheilukärpänen iski. Mielikuvissani olen urheilullinen ja hyvkuntoinen. Enhän mä tiettty ole, mutta aina voi kuvitella.
Sunnuntaina keksin, että alan kävelyjuoksemaan iltaisin. Pakotin kaverini mukaan. Ajastin piippas kahden minuutin välein. Kaksi juoksua ja kaksi kävelyä. Yhteensä 20 minuuttia plus kotiinkävely. Tänään otetaan uusiksi ja haaveissa muutama kerta viikossa säästä huolimatta. Toivon ettei tämä puuska lopu, kuten kaikki muutkin puuskat.
Salilla käyn aika paljon edelleen ja nyt pääsen taas fustraankin. Peräti kahdesti tällä viikolla. Hurjan monipuolista näin keski-ikäisellä epäurheilijalla tämä liikkuminen.

Viikon outous on se, että huomaan välillä lähes hermostuvani miehen siisteyteen. SIIS KUKA nainen voi ärsyyntyä, kun MIES siivoaa keittiötä? Ehkä sellainen nainen, joka tuntee epämääräistä syyllisyyttä ettei koko ajan teekään kaikkea. Eli siis tosi höhlä!!!Eli kyllä kiittos, ajattelen nauttia saavutetuista eduista.

Mutsini kävi eilen ex-anopillani kylässä. Koomista siinä on se, et ei koskaan ole  nähneet kahden kun oltiin vielä naimisissa. Nyt eron jälkeen sit näkivät. Minä tietty olen utelias kaikesta mistä  puhuvat. Saan kieroa nautintoa siitä, et anoppi inhoaa tätä eroa ja ettei oikein pidä eksän uudesta. :D
Äsken sit itse soitin tälle anopille. Sanoi kuulleensä äidiltäni et mulla ja miehellä menee hyvin. Sanoin et juu. Anoppi: sitä vaan mietin et kuinka kauan teillä menee hyvin, että kestääköhän se. Kun alussahan kaikilla menee hyvin, muttei se välttämättä alun jälkeen enää menekään hyvin.
Tarkoitti tällä meitä molempia uusia pareja.
Nauratti kauheesti. Tottahan se on,eihän sitä koskaan tiedä. MUTTA onpa  kiva tapa  vaikka onnitella uutta paria. "Millonkohan te eroatte"?

Mesetin tässä yhtenä päivänä  bonuslapseni kanssa. Kutsuin sen meille viikonloppuna yökylään. Ihmeekseni tyttö haluaa tulla. Aatelkaa, teinityttö, joka haluaa tulla meille! Kuinka helppoa tää voikaan olla.
Esikoinen ei ole tyttöä vielä tavannut, joten ehdotin sille et tulee käymään viikonloppuna. Sanoi vaan et okka.
Onkohan nää teinit oudon iisejä?
Lucky me!

Nyt tää lähtis jumppaan!


1 kommentti:

Tuula kirjoitti...

Ihan hyviä puuskia sulla! Mäkin toivon urheilupuuskaa (tai lähinnä aikaa siihen). Ja hei, toi on ihanaa, että on mies joka tekee ja laittaa kotona juttuja ♥