torstai 12. maaliskuuta 2015

Urheilullinen ja sees

Vielä ei ole kukaan kommentoinut mun hyväkuntoisuutta ja  urheilullista ulkonäköä.. Paljonko mun pitää oikein liikkua, että joku jotain sanois?
Mä oikeasti käyn kävelyllä vähintään kolmesti päivässä ja Polar loop kertoo askeleiksi 16000-20000. Enkö mä jo  säteile maratonkuntoa kilometrien päähän?
 Lankkuakin harrastan. Mun entinen 40 sekan ponnistelu ohitettu jo kirkkaasti. Lankutan jo 80  sekkaa tosta noin vain. Bikini fitness here I come! (As if)

Elämä on ollut hyvin iisiä monin tavoin.  Iisiyttä ei vähennä edes se, et mies on ollut ennätyspaljon poissa viimeiset viisi viikkoa? Jos  se ei ole reissussa, niin sit päivä- ja yötöissä. Käy kotona iltaisin hetken näyttäytymässä ja kuskaamassa lapsia  harrastuksiin ja katoaa taas.
Ei se ole haittannut. Oikeasti ollut helppoa.

Tämän johdosta keskimmäinen kyllä heitti niin hyvän läpän viikonloppuna, et vieläkn vatsaan sattuu nauraminen.
Poika sanoi "kun sä käyt niin paljon siellä venäjällä, niin onkohan sulla siellä toinen perhe". Minä ja pojat naurettiin vedet silmissä, mies ei ihan yhtä kovaa. Iloisena lapset sit pohti monta lasta isällä siellä on ja ehkä nekin on poikia ja onkohan ne vastakohtia heille. Mua  kiinnosti millainen se  vaimo on. Junnu sanoi "sekin on sun vastakohta, se on sellainen joka huutaa todella paljon".
Mikä siis tarkoittaa, että  mä en huuda. Tähän on tultu.  Musta on tullut hiljainen ja sees!!!!2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kuntoilu on kyllä ihan mahtavaa hommaa ja varsinkin tuo kävely. Kunto nousee kummasti kun kävelee, vaikka ei edes huomaa.
Lapsilta tulee monenlaisia heittoja, mutta toteamus äidin huutamattomuudesta on kyllä ihana!

marikan polut kirjoitti...

mä kommentoin: oot hyvännäköinen ja urheilullinen, ihan selvästi kesämaratonikunnossa. Säteilet!