torstai 26. helmikuuta 2015

Murkkuja ja muita

Yhdessä naisseurassa kerran juteltiin, onko meidän lapsilla, yläasteikäisillä pojilla, tyttöystäviä. Yksi äideistä ilmaisi vahvana mielipiteenään, et jos tän ikäisellä on, niin äidissä on jotain vikaa.
Me muut oltiin kysymysmerkkeinä. "Jos äiti halailee ja antaa läheisyyttä, niin sitä ei vielä tarvitse hakea muualta, ennenkuin on siihen tarpeeksi  kypsä".
  Jotenkin toi kuulosti  ihan uudelta ajatukselta, mutta aika järkevältä. No okei, helppo sanoa, kun toi seiskaluokkalainen on äidin sylivauva, joka ei ole vielä ees murkku :)
Mä niin tykkään siitä, kun se mutkattomasti halailee ja pahan mielen iskiessä tulee syliin kippuraan tai kainaloon makaileen. Iso sydän!!!

Noi eilen kerrotut viidesluokkalaisen jutut naurattaa vielä tänäänkin. Se on tosiaan lapsi, jota  ei tytöt vois vähempää kiinnostaa, se vaan toistelee kaverinsa juttuja noista hyvännäköisistä muijista.
Kaverilta saanut myös kondomi infoa, mitä junnulle jakoi. "Kondomi laitetaan dikkiin, jos ei halua saada vauvoja".  (Kiva yrittää pitää pokkaansa näissä keskusteluissa.)

Eilen oli huippuilta. Näin yhden alkumetrien kotiäitiystävän. Oltiin monta vuotta tosi läheisiä, mutta sitten muutot ja työt erkaannutti. Eilen sit nähtiin kymmenen vuoden tauon jälkeen. JA kas, jatkettiin siitä mihin jäätiin, niinkuin parhaissa suhteissa aina  käy. Mun suosikkikohta oli kun nähtiin. "VITTU sä et ole vanhentunut päivääkään VITTU" karjaisi ystävä.
 Turhamaisena ihmisenä ilahduin tietysti.

Tänään mulla päättyy neljän viikon "loma" ja saan taas jatketta katraalleni. Kivaa ja jännää samaan aikaan.
Olen nauttinut vapaasta ja pään nollauksesta, mutta onhan se hyvä, että joku roti tähän arkeen saadaan.....

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Iloa arkeen! Arki on uusi musta!

Sari kirjoitti...

Mukavalta kuulostaa nuo teidän poikien jutut. Mutta olen kyllä sitä mieltä, että ei se äidin läheisyys korvaa tyttöystävän läheisyyttä. Kyllä meillä ainakin silloin kun esikoinen seukkasi niin äitikin sai häntä halailla. Ehkä jopa enemmän kuin aiemmin. Taisi poika siinä oppia miten mukavaa se halailu on, kun tyttöystävän kyljessä kyhnytti.
Mukavia työpäiviä jälleen!