lauantai 6. syyskuuta 2014

Jotkut menee sekaisin tekstiviesteistä

Mitä tekee kolme ihanaa naista, kun tapaavat pitkän tauon jälkeen? No tietysti ottaa itsestään Charlien enkeli kuvia. Miksi? En tiedä, mutta hauskaa oli. Voimakuvaksi seinälle?

Huikean kiva ilta, jota ei yhtään pilannut se, että olin liikeellä autolla ja vichyn voimalla kävin vauhdikkaita keskusteluja näiden kahden hassun naisen kanssa.
 Mitä nelikymppiset naiset sitten puhuu? Aika lailla pelkästään siitä, miten miehet on hölmöjä, eikä tajua hyvien tekstiviestien päälle mitään. Ne aiheuttaa vaan ongelmia tuppisuisuudellaan ja ikävystyttävillä viesteillään.
EIKÖ ne tajua, että naiset joutuu karmivan epävarmuuden tilaan, jos kivaan viestiin vastataan "ok, syömässä käyty" tai jotain muuta tyhmää!
 Viesteihin pitää KESKITTYÄ!

Oikeasti, suurin osa ajasta meni näihin pohdintoihin ja oli tolkuttoman hauskaa. Liikkuttavaa oli sekin, et noi kaksi muuta on juuri siinä suhteen vaiheessa, et ne tuijottaa puhelinta koko ajan ja odottaa viestejä. Ja tulkitsee viestejä. :) Minä tylsä vanha nainen pidän puhelinta vieressä siltä varalta, et kotona on kriisi, johon mua tarvitaan.

Ihana ihana ilta! Hauskoja naisia, ja oikeasti, rakkaita ihmeellisiä nettilöytöjä!

Vauhdikkaat naiset jatkoi iltaansa jossain, minä ajon kotiin. Oletin poikien olevan nukkumassa ja odotin et saan miehen kanssa olla kahden. No ei. Isot pojat oli hereillä ja taas menin nukkuun ennen muita. Aika ärsyttävä perjantain päätös sanon vaan.

Täällä on seiska vee ollut loisto "isoveli". Hän oli halunnut hoitaa pienen ihmisen iltatoimet ja nukkumaanlaiton. Kaikki mennyt hyvin ja pikkuihminen nukkui.
(Mihin mua tarvitaan? Paitsi siivoamaan ja huutamaan?)

2 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Mä olen niin onnellinen, että sä olet mun deittailukonsultti. Enää ei ole niin pieni ja paniikissa epävarmuudessani ehdoton oleva olo.

Mitä mä tekisin ilman varmoja mielipiteitäsi elämästä ja rakkaudesta?

Puss ja kiitos että olet.

Sari kirjoitti...

Hyvinhän se ilta meni vaikka olitkin autolla!
Tuo on muuten merkillistä, että miehet ei vain oikeasti osaa kirjoittaa niitä tekstareita. Niiden mielestä ilmeisesti ihan turhaa touhua. Kaikkihan on hyvin, kun toinen on olemassa. Ja se tulkinta vasta vaarallista onkin. Sitä ei miesten viesteille saa tehdä tai on mennyt suosta allikkoon.
Tuo on muuten ärsyttävä vaihe elämässä, että lapset ei ymmärrä aikuisten tarvitsevan omaa aikaa vaan valvovat yhtä kauan kuin vanhemmatkin tai pidempään. Hoida siinä sitten parisuhdetta!