keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Väliaikatiedotus

Olisi niin ihana istua koneella ja kirjoittaa viimeisimmät älynväläykset, mutta kun menin lupaamaan itselleni, että aina päiväuniaikaan teen pilates dvd:ni, niin tehtävä on.
En jaksaisi. Teen silti.

Kukakohan entisajan naiskirjailija se oli, Märtä Tikkanen?, jonka kirjasta luin hänen kirjailijaksi tulemisestaan. Oma kirjailimieshunsvotti oli niin taiteilija ja juoppu ja mitä lie, aina poissa.  Vaimo piti kodin ja lapset pystyssä ja silti löysi aikaa kirjoittaa omat kirjansa. Lause siellä, toinen täällä. Suuresti ihailen.

Eilinen veti musta mehut ihan täysin. Illalla olin loppupoikki ja vielä enemmän. Yritin ajatella, että tässä kohtaa jotkut kirjoittais niitä yksiä ja toisia lauseita, mutta minä vaan vingun ja huokailen. Hyväntuuliset luovat ajatukset väistyi ja tilalle tuli vaan negaa ja väsymystä.

Onneksi tänään on uusi päivä. Tänään en hermostu mistään. Tänään käyn kävelyllä. Nyt teen pilatesta. Sitten luen. Suunnittelen Yök en syö- ruokashow'n käsikirjoitusta, jonka perään Marika jo huuteli.
Hurjan paljon suunnitelmia.

1 kommentti:

Leonida kirjoitti...

Onneksi tänään on tosiaan uusi päivä. Ideoita sulla pursuaa ihan älyttömästi, ja hurjan hauskoja ja hyviä. Ehkä alat jotain niistä toteuttaakin - vaikka lause kerrallaan! ;)