sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Metroseksuaalit

Kyllä sain eilen nauraa. Luin Me naisista juttua miehistä, jotka Laittautuu. Siis pukeutuu ja laittaa tukkaa ja vaikka ties ja mitä. Ja ihan heteroita ovat, tärkeä huomio.
No ensinnäkin, onneksi olen sitä sukupolvea, jonka miehet ei kauheasti puleeraa itseään. En vaan kestäis sellasta. En kestäis kyllä ihan sellasta huoletonta verkkarihemmoakaan. (Sadan vuoden takaa muistui mieleen kammotreffit. Ensinnäkin tyyppi vei mut katsoon jotain Ramboa, mutta pahimpana kaikesta, sillä oli jalassaan vihreät collegeverkkarit.)


No mutta se juttu. Kaksikymppinen kundi on löytänyt tyylinsä "jonka aikoo pitää loppuun asti". Ihan virhe sanoa tollasta 22 veenä, huom. "Ennen en pitänyt pääkalloista, nykyään tykkään. Ne kertovat että olen kokenut kovia juttuja, mutta päässyt niistä yli".
 Antakaa mun kaikki kestää!!!!!!!

Niin ja se heppu herää 3-4 tuntia ennen töiden alkua, et ehtii laittautua rauhassa.  Ei voi edes kommentoida tätä.

Kauhukuva kolmen pojan äidin päähän astui. Entä jos mun kotona asuu jo tuleva tollanen? Onko se mun mielestä sit vaan söpöä?

2 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

:D Meilläpä asuu kohta kahdeksanvuotias, joka laittaa tukkaan geeliä ja peilaa peilin edessä cooleja asentoja. Nyt se naurattaa, katotaan miten jatkossa. Sama tapaus on just se, joka aikoo mennä vuodenvaihteen jälkeen hip hop -tunneille.

P kirjoitti...

Sun poika on paljon coolimpi kuin mum poika. :) Mut käyttääkö se pääkalloprinttejä kertoakseen kovasta elämästä, josta se on selvinnyt?

Ja se on söpöä jos pikkupoika peilaa, mut mieti jos miehes alkaa herätä neljältä aamulla valitseen kaulahuiviin sopivaa paitaa?