maanantai 22. lokakuuta 2012

Kuinkakohan paljon voi ihmisen itsetunto laskea, kun hyvä ystävä sanoo "en tiedä ketä äänestän kunnallisvaaleissa vai äänestänkö ketään." No kiitti. Ei siinä sitten mitään.
 Mä tiedän etten ole ehdokkaista parhain  tai millään muotoa huippulaatuinen. En osaa teemoistani sanoa sen kummempia, kuin että haluan ettei päiväkotien ja koulujen oloja tehdä entistä huonommiksi niin lapsille kuin henkilökunnallekaan. Toivon myös samaa kuin neljä vuotta sitten; sitä että ihmiset saisivat apua helpommin ja nopeammin. Tai ylipäätään ollenkaan saisivat apua.

Blaah ja blääh!

Muuten elämä on ihan upeaa. Megalomaanisen kamala keuhkoputkentulehdus on loppumaisillaan. Ajattelin tänä aamuna mennä hieman urheilua kokeilemaan. Pienimmän lapset on liesussa ja mulla on huimat kaksi tuntia vapaata.

Eilen otettiin suuri askel meidän elämässä. Päästin keskimmäisen pojan isoveljensä kanssa kahdestaan uimaan. Pyöräilivät uimahallille, mikä jo se on keskimmäiselle velttoilijalle suuri urakka ja sitten uivat kunniakkaasti. Ehjinä palasivat kotiin, kaikki tavarat mukanaan. Oi suuri uusi elämä
Keskimmäinen näytti yhdessä illassa kasvaneen. Ihan oikeasti. Illalla totesin miehelle pojan olleen poikkeuksellisen seesteinen sen jälkeen kun päätettiin koiran hankinnasta. Mies oli samaa mieltä. Ajatelkaa. Jo ajatus koirasta rauhoittaa ja tasoittaa lasta.


4 kommenttia:

Rillo kirjoitti...

Olipas ilkeästi sivallettu ystävältäsi!

Meilläpäin on ehdolla useampia tuttavia ja niistä yksikään ei ole ollut kiinnostunut mun äänestäni, sääli. Annoin ääneni kuitenkin yhdelle tuttavalle, joka on samassa elämäntilanteessa kuin minäkin. Ja lisäksi hänellä on sydän paikallaan. Ai, kuinka niin naiset äänestää tunteella?

Koska se koiruus sitten oikein tulee?

Taru kirjoitti...

Asuuko se ystävä samalla paikkakunnalla ;)?

Puss!

PS. IHANAA toi koiruusjuttu!!

P kirjoitti...

Rillo, mä en usko et kaveri oli tahallisen ilkeä. Kauhean ajattelematon. Ja juu, ei mua ole pakko äänestää, ei missään tapauksessa, mutta on hieman loukkaavaa sanoa "vai äänestänkö ketään". Et mieluummin vaikka jättää äänestämättä kuin antaa äänen mulle :)
Mä luin sun postauksen noihin tuttuihin ehdokkaisiin liittyen. Osui kyllä. En mäkään jokaiselle tutulle tai naapurille mainitse olevani ehdolla. Mä inhoan "tyrkkyilyä". Mä itse äänestän samalla tekniikalla kuin sä. Samassa elämäntilanteessa olevaa, tunteella. Siten siis ajattelen et kaikki jotka mut tuntee vähänkään, tietää millä asialla mä olen :)

Elisa, toki asuu samassa kaupungissa. :)
On mulla kavereita samassaa kaupungissa muitakin jotka ei mua äänestä mut niitä mä ymmärrän enkä loukkaannu tiettykään. Ovat esim. hyvin hyvin vihreitä ja ekoja ja luomuja ja minä en valitettavasti ole :(
t.kaksi autoa

Tuula kirjoitti...

Olipas ajattelematon ystävä, höh.
Mä ainakin voisin äänestää sua :) Paitsi että vähän väärä kunta vaan...

Voi vitsit, ihanaa että saatte sen koiruksen :)