sunnuntai 6. lokakuuta 2024

Universumin opetukset

 Menen suoraan asiaan, koska turha aina täällä valitella, kuinka en taaskaan ole blogannut säännöllisesti vaikka piti. 

Olen usein ystäväni kanssa ihmetellyt suhdetta rahaan. Kuinka me molemmat mietimme rahaa pelon kautta. Siis että siihen suhtautuu aina jotenkin huolestuneesti. Universumi päätti sitten näyttää, että se mihin keskittyy, sitä saa. Sain siis huolia. 

Autoa kolaroitu sekä omasta että toisen toimesta. Auto peltikorjaamolla, mulla laina-auto, josta siis maksan päivävuokraa. Arvio omavastuineen viitisen sataa.

Kotoa löytyi vesivahinko. Pojan huoneen kamat muutti mun huoneeseen, joka siis hieman täynnä. Kuivurit huutaa pojan huoneessa. Lattia osin purettu, seinää purettu, vessan lattia poissa. TAlo yhtiön vakuutus korvaa suurelta osin, mutta pinta pitää mun tai mun vakuutuksen maksaa. Vielä en tiedä kuluja. Ahistaa. Tekee mieli perua joulu ja kaikki muukin. 

Hyvin kuitenkin motivoi ostamattomuuteen ja siihen pakastimen tyhjentämiseen. Paitsi että myös täytän sitä koko ajan, kun lähikaupassa osuus silmiin miinus 50 prosenttia tarroja. Mutta oikeasti pakastimessa on ainakin kahden viikon ruoat. 

Harmi vaan että vihaan ruoan laittoa sydämen pohjasta. Kun teen ruokaa, olisi viisainta olla puhumatta mulle, koska ärsyynnyn mistä vain. Miksi en voi olla superonnellinen keittiönhengetär?

Tänään kyllä ylitän itseni. Otin eilen pakkasesta sulamaan sekä jauhelihaa että lohta. Lounaaksi jauhelihakastiketta , lohi ja lohkoperunat illalla. Molempia jää huomiselle eli alkuviikko pelastettu. 

Taas mietin mistä muut ihmiset saa kaiken energian ja innostuksen mihinkään. Multa se puuttuu tällä hetkellä täysin. Tai ei täysin, joka ilta ilahdun, kun avaan telkkarin :D


1 kommentti:

Rva Kepponen kirjoitti...

Onhan tämä elänä vähän sellaista aaltoliikettä. Välillä sitä suoriutuu pakollisista kuvioista sukkelammin ja tuskattomammin ja välillä ei nappaa sitten yhtään. Meillä se mikä ei kiinnosta yhtään on siivous ja järjestyksen pito. Nytkin katselen iljetyksen tunteella tätä sotkuista ruokapöytää ja joudun toteamaan, että en jaksa siivota sitä ainakaan vielä. Katsonpa vähän ensin telkkaria.