torstai 30. syyskuuta 2021

Epäjohdonmukainen taloudellisuus

 Ei ole mennyt syyskuu yhtään niin kun piti. Koko ajan on rahanmenoa. Mutta se mikä ilahduttaa on se, että mä käyn selkeästi harvemmin kaupassa kuin aiemmin. Edistys se on sekin.

Mutta eilen, kuun viimeisenä päivänä olin sitten aivan holtiton. Olin saanut lahjakortin maailman ihanimpaan kauneushoitolaan. Siellä lojuin puolitoista tuntia elämästäni nauttien. Vitsailin, mutta puhuin kyllä totta, että hoidon aikana yritin välillä ajatella negatiivisia, mutta en onnistunut. Ne tuntui ihan neutraaleilta ne entiset murheet. Niinku rahastressi! NO big deal. 

Tässä euforisessa stressaamattomassa tilassa ostin hoitolasta essen meikkivoiteen hintaan 66euroa. Se nauratti niin paljon, että päätin sitten ostaa kirjakaupasta pari haluamaani kirjaa samaan syssyyn. Et väliäkö millään. Ostin Sisko Savonlahden uusimman ja Laura Frimanin Tauko- kirjan. Mua kiinnostaa se vuoden vaateostoslakko tosi paljon. 

Onneksi nyt on lokakuun eka päivä. Voin taas aloittaa uuden hyveellisen elämän. Niinku talousmielessä. Uusi kuu on uusi puhdas lehti. (Ja hei, viime kuussa käytin kuitenkin vähemmän rahaa kuin edellisessä kuussa. En ole täydellinen epäonnistuja.)

Tästä hyvällä mielellä viikonlopunviettoon, hop. 

3 kommenttia:

marikan polut kirjoitti...

lokakuu on selvästi talouskuu; ainakin vielä näin ekana päivänä ;)
Mulla ainakin on kova yritys olla taloudellinen, järkevä ja ties mitä kaikkea...

P kirjoitti...

Marika, ai sullakin on talouskuu? Ollaan yhdessä järkeviä. Ylepillään vaikka sillä että vielä ei ole mennyt euroakaan :)

Rva Kepponen kirjoitti...

Kuun ensimmäinen päivä ja mulla on sunnuntaisen sienikastikkeen sienet poimittuna metsästä ja kassillinen omenia mökiltä kerättynä. Tänään aion poimia puolukoita sen verran että voin tehdä sunnuntaina lapsille vispipuuroa. Mä olen kadehdittavan taloudellinen - hetkittäin!

Etenkin kun jätän kertomatta että söin eilen 22€ lounaan ja tänään 17€ salaatin ja ajelin benziiniautolla mökille.

Tsemppiä taloudelliskuukauteen.