lauantai 14. maaliskuuta 2020

Hullunkuriset perheet

Bonustyttäreni sanoi eilen, että meidän perheistä vois tehdä tv-sarjan. Ihmisiä ja tapahtumia riittää. Uusin tapahtuma on se, että tänään eksän ja nyksänsä vauva kastetaan (vihdoin) ja mut on pyydetty kummiksi.
Olen varsin otettu tästä kummiudesta. Kertoo meidän hyvistä väleistä, siitä, ettei uusi vaimo inhoa mua, siitä, etten mä (enää) inhoa häntä (no en mä olen inhonnut, mutta..), siitäkin, ettei eksän kaveripiiri ole laaja., koska olen hänen lähin ystävänsä. Siitäkin, että kaikki ei eroa vihassa.
 Mut jee vauva!

Bonustytär kävi perjantaina siivoamassa eksällä reilut neljä tuntia ja eilen leipoi juhliin kolme juustokakkua.
Sitä tautia, jonka nimeä ei mainita, uhmaten BT (no se bonustytär) ja mun esikoinen on rampannut viikon salillakin harva se päivä.
Mä ostin 8viikkoa verkkokurssilta ladytreenin ylläri ylläri 8 viikolle. Olen tehnyt ekan viikon kaksi treeniä ja tykkään. BT teki mulle myös käsitreeniohjelman, jonka tein eilen ekaa kertaa.

Mun ystävä, joka aiemminkin on rempannut (laatuaikaistanut) mun kotia, kävi tällä viikolla yllättäin rymsteeraamassa. Se kun on puhunut, että mun vaatehuoneesta pitää tehdä huone tai walk in closet. Hirveästi sai aikaan muutamassa tunnissa ja nyt tilanne on se, että halutessaan BT voi nukkua siellä. On nimittäin ollut puhetta, että hän ehkä mieluummin olisi täällä kuin toisessa kodissaan.
Esikoinen vitsailee, että BT on sit kuin pikku Myy, joka nukkuu vaatekaapin hyllyllä.

Elikkä! Viikkoni on ollut loistava. Työlapsetkin on kotilomailleet, niin mä olen saanut hengähtää, levätä ja rentoutua.
On olo kuin uudella ihmissellä.
 Huomenna alkaa taas päivystys, eli 24/7 tuijotan puhelinta ja odottelen uutta muksua. Onneksi voin kotijumpata odotellessani. :D
3 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

On kyllä loistokuvio!! (Piilossa oleva pessimistini kuiskii, että on tossa pakko olla jotain kökköäkin... ;) )
Mutta kyllä ihailen!!!

Taru kirjoitti...

Onhan toi hassun kuulloinen kuvio, mutta toisaalta aikas ihana. Hyvä te!
Muiskuja viikkoon <3

Rva Kepponen kirjoitti...

Arvostan kaikkia niitä, jotka pystyvät pitämään hyvät tai asialliset välit erossa ja sen jälkeen lapsiensa vanhempiin.

Minusta olisi erinomaista, jos keskustelu lasten asioista olisi aikuisten kesken niin avointa, että myös uusien kumppaneiden olisi mahdollisuus saada äänensä kuuluviin siltä osin kuin lasten asiat vaikuttavat myös heihin.

Tuttavani totesi pari vuotta sitten, että hänen elämänsä helpottui siinä vaiheessa, kun hän myönsi itselleen sen, että eksästä ei pääse eroon niin kauan kun lapset eivät ole omillaan ja he yhdessä päättivät lisätä avoimuutta, kommunikaatiota, tapaamisia ja joustavuutta.

Palkinto siitä, että jaksoi tuon lävitse tuli sitten vasta vuosia myöhemmin. Esikoinen sai ensimmäisen lapsensa ja kaikki mahtuivat samaan joulupöytään ja osallistuivat ristiäisten järjestelyyn. Kun seuraavan vauvan syntymä oli dramaattinen ja perhe tarvitsi paljon apua oli kaikki 4 aikuista käytettävissä, äitipuoli ihan samanarvoisena mummina kuin oma äitikin.