keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Vappu,kireä kukkaro ja hössöäidit

Mihin tämä aika menee?  Mihin katosi pyhä päätökseni kirjoittaa joka päivä? Joko mulla on niin kivaa, etten ehdi, tai niin tylsää, etten kehtaa kertoa :D

Nyt ollut vauhdikas viikko ja vappu. Perjantaina hain miehen tytön meille viikonloppua viettämään. Isompikin tyttö tuli meille illalla syömään. Tyttöjen takia??? mun esikoinen tuli meille syömään myös ja treeneihin lähtiessään kyseli josko tulis meille takas ja jäis vaikka yöksi.
Näin tehtiin. Me tytöt saunottiin ja sit saunoi miehet. Syötiin karkkia ja katsottiin leffaa.
 Aamulla (aamupäivällä) tein ison aamiaisen pekoneineen ja vein nuoret salille. Kyllä, salille. Tyttö treenaa tosissaan ja esikoinen meni ekaa kertaa.Naureskeli käykö itsetunnolle mennä tytön opetettavaksi. Kivaa niillä oli.
Treeneistä nuoret  juoksi koululle, jossa junnu pelas koristurnaukessa.

Tultiin kotiin ja miehen esikoinen vaimokkeineen tuli kahville. Kivaa niiden kanssa aina on.

Sitten kaupan kautta taas korista katsomaan, (junnun joukkue voitti kultaa) ja sieltä snagarin kautta taas kotiin.

Vappuaattona menin turnauksen buffaan töihin ja tietty leivoin mokkapaloja. Sillä aikaa mies ja nuoret kävi katsoos pojalle mopoa ja heittivät tytön kotiinsa.
Iltakuudelta vapauduin ja mentiin mun ystävälle syömään ja hieman juomaan. JO  puoliltaöin kotiin!!!

Vappupäivänä mentiin ystävälle stadiin brunssille, jonka jälkeen miehen kaverille kahville. (Kaverin vaimoke on ensikertalainen äiti. Vuoden ikäinen lapsi hällä. En muistanutkaan kuinka rasittavia ja tylsiä äidit osaa alkuun olla. Ihan varppina olin minäkin. Huhhei miten hassuja ne on. Tsemppiä vaan eksälle. Kohta hänelläkin on se ekakertalainen hössöäitivaimo :D )

Kotiin tultiin alkuillasta. Nautittiin terassilla auringosta ja rauhasta. Mutta kas, ex tempore naapurimies tuli siihen istuksiin ja juotiinkin viiniä siinä sitten. Naapuri tuli saunomaankin.

Pojat kotiutui isäviikolta vasta iltamyöhällä ja jo vartissa olin et HUUH ja ÄÄH. Huuh ja ääh jatkui eilen vielä...

Vappupäivän huikein on se, kun esikoinen osti mopon. Huomenna alkaa mopokoulu ja se elämänvaihe, kun en poikaa enää näe. Ja kun näen, niin nakitan sikana hommia, koska se niin on velkaa moposta! :D Ikkunat odottaa pesua ja noin.

Nyt alkaa TAAS se kukkaronnyörien kiristys osa 3007 ja  ruokavalio kuntoon osa 102607

TODELLAKIN aion nyt tyhjentää pakkasesta kaiken enkä mitään osta ja kaiken turhan myyn kotoa ja ja ja...

3 kommenttia:

Puolis kirjoitti...

Kannatan "postaus päivässä"-moodin paluuta! Mulla ei ole kuin muutama aktiivinen blogi enää lukemistossa kun kaikki lopettaa tai vähentää tai jotain. Joskus on kyllä semmonen fiilis että ei oo mitään kirjoitettavaa ja sitten taas joskus suorastaan purskahtelee niin kuin mulla nyt kun sisälmykset on ihan myllerryksessä :D

marikan polut kirjoitti...

juu, postaus päivässä ehdottomasti takaisin! (mulla on tavoitteena joka toinen pv.)

Taru kirjoitti...

Mäkin kannatan postaus päivässä !!