torstai 7. tammikuuta 2016

Ei päätöksiä

Tapani mukaan en ole tehnyt uuden vuoden päätöksiä. Pikkiriikkisiä toiveita olen esittänyt. Lähinnä koskee talouden järkeistämistä eli ruokalistasuunnittelua ja kauppalaskun pienentymistä. Kaikkien laskujen pienentämistä. Etenkin alkolaskujen :D
En vanno ryhtyväni tipattomalle, mutta arkisin ei saa lasiakaan enää juoda. Toki elämän laatu tämän myötä laskee (???), mutta ehkä otan tilalle jotain muuta. Kirjoittelen vaikka teille tänne,

Tänään olen vahingossa viettänyt päivän, joka kuuluu monien uuden vuoden lupauksiin. Salilla päässyt testaamaan Fustraa, lounaaksi syönyt munakkaan ja viisi mantelia, käynyt kaupassa ostamassa viikon ruoat,  ostanut laihdutusliitelehden (!!!), ostanut granolaa*, ollut junnun kanssa puhelimessa kärsivällinen (et mene st1:lle syömään, et mene et mene ET MENE)

*hössön hössön granola, sanovat lehdet. Pakko sitä nyt sitten on testata.

Koska olen ruokavalioni suhteen joustava, en syönyt päivällisellä manteleita vaan esikoisen valmistamaa kanapastaa (hunaja-chili marinoitu, oudon hyvä) tuorepastalla.
 Mä olen älyttömän onnekas, kun tuo 14 v kysyy usein saako hän tehdä ruokaa.
Viime aikoina olen ollut onnekas myös siinä, et keskimmäinen tyhjentää vapaaehtoisesti kauppakasseja.(Pienistä asioista ilahtuminen on tärkeää)

Uusin ilahtumisen aihe on tuo Fustra jota pääsin ilmatteeksi testaamaan. Jumankekka, miten tehokas laji.  Jos minulla olisi ylimääräinen 840 e, niin sijoittaisin sen kymmeneen tuntiin.  Löytyi lihaksia tuntemattomista paikoista ja löytyi myös lihasjumeja paikoista, joissa en tiennyt jumeja olevan. Luultavasti olen jumimöykky!

Ilahtunut olen siitä, että salikin vihdoin alkoi kiinnostaa. Reilun kuukauden kävin vastentahtoisesti, nyt innolla ja motivoituneena.

Mitäs muuta tässä on tapahtunut? JOulu oli paska, loma oli  paska, jotakuinkin moni asia on paskaa. Hyvää on myös paljon. IHANIA ystäviä on paljon, olen nähnyt paljon ystäviä, juonut kahvia ja juonut viiniä, kävellyt ja jutellut.
Että ehkei kaikki ole viemäristä.

Jospa sen lupauksen tekisin, että  yritän kirjoittaa tänne päivittäin. Jospa vaikka leikin, että kaikki  riemastuu ja pomppii innosta.

Hypähteleekö kukaan?


6 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Virtuaalisesti pompin täällä :D :D

Anonyymi kirjoitti...

Hypin ja pompin �� onnellista uutta vuotta Pinksuli ❤ t. Momzilla

marikan polut kirjoitti...

*hyppelispomppelis*

Helmi Nainen kirjoitti...

*loiks, loiks, loiks* (EI loisk...)

Leonida kirjoitti...

Minäkin pompin aina välillä, kun ehdin kommentoida. Luen kyllä useammin! :)

P kirjoitti...

Kauheen monta pomppivaa tikrua, kiittos