keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Keski-ikäinen nainen rokkaa

Mä olen todella paljon miettinyt meidän Hottikset keittiössä -ohjelmaa. Voidaanko me kaikki olla  yhtä aikaa keittiössä, vai pitääkö meidät jakaa eri viikoille? Voitaisiinko kuitenkin olla yhdessä kaikki. Jos Marika kokkaa, kun osaa, Rouva Kepponen leipoo mokkapaloja vieressä, Elisa istuu pöydällä ja me muut makoillaan vaikka pöydän alla. Se ratkaisisi senkin ongelman, joka uusimmalla jäsenellämme on, pituuden siis.
Mutta olen miettinyt pitäisikö meillä  käydä ajankohtaisia vieraita? Millaisia vieraita? Ehkä vain karismaattisia miehiä. Miinus H. Harkimo.

Hei, kokkiohjelmista tuli mieleen. Olin perjantaina lähes ulkomailla.Ystäväni jos toisenkin kanssa käytiin Viiskulmassa, Woaah! Oli jännä fiilis istuskella, kun ohi käveli toinen toistaan kauniimpia ja coolimpia ihmisiä. NYT vasta tiedän, miltä hipsterit näyttää.
Olimme Old Skifferissä ja selvästi valinta oli in, koska  sisään asteli rouva avokadopasta, uuden hoitonsa/kihlattunsa kanssa.
Olen nyreissäni koska avokadopasta ei hymyillyt minulle aurinkoisesti, olenhan häntä sentään hieman kehunut blogissani. (mitä välii et blogi on anonyymi ja tuskin hänen lukulistallaan)

Old skifferin listalla oli aika erikoinen salaatti.Luultavasti sitä voisimme ohjelmassa syödä pöydän alla.  Salaatin nimi oli Bloody mary ja siinä oli salaattia, tomaattia, simpukkamehua ja vodkaa.
Sanaton!

Näin tärkeitä olen miettinyt.

Loppuun kevennys kaiken tämän asiapainotteisuuden jälkeen.
Nuori komea foreigner (kyllä ulkomaalainen) totesi minulle "you look very hot". Totesin vain, että "so I've been told".
Vapise Bile-Dani. Keski-ikäinen nainen kuulkaan rokkaa!

5 kommenttia:

marikan polut kirjoitti...

tiätty me ollaan kaikki yhdessä, eikös se just ole se pointti?
Kaikki nuolevat öljyisiä sormiaan ja luovat merkitseviä katseita kameraan? (paitsi minä, ajattelin rouskautella porkkanaa provosoivasti)

Ihan pikkuisen käy sääliksi niitä karismaattisia miesvieraita, mutta toisaalta, itsepä sinne kumminkin änkeävät ;)

Rva Kepponen kirjoitti...

Mullapa onkin mokkapalakuorrutteiset sormet :D :D

P kirjoitti...

Marika, kuulostat miesvihamieliseltä tolla porkkananpurennallas.:D
Tehdään susta kisuli meidän ohjelmaan.
NAuroin kadulla ääneen, kun luin tota kommenttia. Itse änkeävistä miehistä.

Kepponen, ne änkeävät miehet varmaan janoaa imeä mokkapalakuorrutetta sun sormista :D

Tuula kirjoitti...

Mäkin himoan imeä mokkapalakuorrutetta...

Mutta ex-kirjastontätinä kyllä huomautan, että tahmaisilla sormilla ette sitten lääpi niitä kirjoja, joista keskustelemme!

Taru kirjoitti...

Tottakai ROKKAA! Miksei rokkais ;D?

OMG: Siis olen NIIN out, etten ole tiennyt, että SUomessa ON OLEMASSA ravintola, jossa on vodka pohjaisia salaatteja....I'm so out..

OMG2: Kiva että mrs avokadopasta ulottaa lonkeronsa ihan joka paikkaan. Sorry vaan mutta sen blogi ON pelkkä mainostaulu nykyään. (sorry en ymmärrä miksi kehuit häntä blogissasi??? Vaadin argumentteja)....Kiva olla naimisissa kokin kanssa ja erota kokista ja alkaa kirjottaa kokkikirjoja ilman kokin koulutusta juoksijan kanssa.....??

OMG3: Olen hankkinut babydoll (HUOM. PINKIN!!) H&M babydoll mekon, jota toivon käyttäväni kuvauksissa pian..... Milloin ne kuvauksen alkaa??