lauantai 1. kesäkuuta 2013

Raitaa

 Ei ole Elisan rakastamaa raitapaitaa, mutta raitamekko sentään. Pinkit lenkkarit puuttuu kuvasta, mutta kovasti jo käytössä.

Kesälomaiset terkut täältä. Loma alkoi ja hetkeksi aiheutti jo syksyn odotuskuumetta. Et jospa noi lapset meniskin jo kouluun takaisin. Nyt mä taas jaksan jo, paremmin. Etenkin jos mies tuo mulle skumppapullon...

Tänään nauratti keskimmäisen kommentti omasta käyttäytymistodistuksestaan. Se kun oli täynnä hyvää ja vaihtelevaa... "Ei ole mun rangee". No ei. :)
Pari vuotta sitten, kun esikollakin oli vielä se ruksikäytöstodistus, keskimmäinen aidon hämmästyneenä katsoi veljensä suoraan erinomaisriviä ja kysyi "kuin sä osaat olla noin nätisti"? Ihana!

Viikon suosikki on Erin, joka Annassa sanoi "En ole perfektoinisti enkä neurootikko. Kaikessa elämästä ajattelen, että tulee mitä tulee. Minulla on luottamus, että kaikki hoituu tavallaan".
 Idoli!!!! Ja sit toisaalta, aika samalla tavalla mäkin ajattelen, pohjimmiltani.

3 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Ihana mekko ja mikä upea nainen oh la la!! Raitamekko tai raitapaita - se on ihan sama, kunhan vaan on raitaa. Mäkin haluun, mistä löytyi?

Mä tykkäsin kans siitä Erinin haastattelusta ja Erinin kommentti "joutilaisuus on arvokkainta mitä tiedän". Naulan kantaan.

Ilon kautta!

TiinaJ kirjoitti...

Ihana ihana mekko ja sorjentunut kroppa. upeeta! Eimuuta kuin Montjuicea kohti ja cava lasillisia! Tervemenoa vaan, täällä paahdetaan töitä vielä 6 viikkoa, mutta mikäs sitä kesäisellä mielellä on töitä tehdä. Aika jees.

Leonida kirjoitti...

Iiihana mekko! Tuli varmaan hyvään käyttöön siellä Katalonian suunnalla..

Ai ei ollut pojan rangee; aika hyvin sanottu!

Ihan samaa mieltä tuosta Erinin haastattelusta, todella hyviä oivalluksia hänellä. Tuntuu, että on pää ja sydän paikallaan, eikä hän hötkyile turhia.