keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Viisi prosenttia ja Kauniit ja rohkeat

Kaikenlaista draamaa elämään mahtuukin. Eilen aamulla bonustytär näytti saamansa viestit. Hänen entisen poikaystävänsä tyttöystävä oli ratsannut miehen puhelimen ja nähnyt että nyksä ja eksänsä ovat viestitelleet. Kaverillisesti ja asiallisesti. Typsy ei asiasta tykännyt ja lähetti järkyttäviä uhkailuviestejä, missä mainitaan silmien kaivaminen ulos veitsellä, naulojen työntäminen kynsien alle ja jalkojen päältä ajaminen. Nämä sieltä lievästä päästä.
Bonustytär teki rikosilmoituksen. Lähettäjän viestejä hän ei kommentoinut muulla kuin että viestit liitetty rikosilmoitukseen. Tästä se ilo urkeni. Nyt alkoi uhkailuviestejä lähettämään sisko ja kaverikin.

Sairasta touhua. Ahdisti jo muakin.
 Molemmille tuli fiilis, että nyt kyllä syödään karkkia ja sipsejä ja ja.. Sit todettiin ettei se taida hyödyttää.
Katsottiin sen sijaan Jane Austen-lukupiiri. On muuten symppis leffa hyvillä näyttelijöillä.

Ehkä palkintona tästä stressisyömisestä luopumisesta paino taas romahti. Nyt olen pudottanut 5 prossaa painostani ja sata grammaa päälle.
Vaikka painosta kohkaankin, niin se on tavallaan sivuseikka. Ehkä suurin riemu on siitä, että osaan katsoa leffaa ilman karkkia. Ja etten pahalla tuulella mene kauppaan herkkuostoksille. Vielä en uskalla itseni antaa herkutella sokerilla, mutta eipä ole mielikään tehnyt sen suuremmin jos ollenkaan.

Maanantaina kun hain tytön junalta, ällistyin. Tyttö alkoi kikattamaan ja oli että herranjestas sä oot laihtunut. Jännä reaktio tuo kikatus.

Sovitin tavoitefarkkuja. Mahdun muutamiin, Yksiin en.

Nyt keittelen kasvissosekeittoa kun ostin Lidlin hävikkilaatikossa niin paljon kasveja. Vaihtelua salaateille ja uuniskasviksille.

Iloa päiviinne!

3 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Mahtavaa toi sun elämänmuutos ja stressisyömisestä luopuminen. Hyvä sinä <3<3!

Ei hyvä tuo hullu nainen....hyvä että rikosilmoitus tehtiin!!

marikan polut kirjoitti...

peukut stressi- ja leffasyömisestä luopumiselle, jee!

Rva Kepponen kirjoitti...

Pääsisinpä minäkin eroon stressi- ja viihdesyömisestä! Onnittelut sinulle siitä.

Jopas on outoa ja uhkaavaa käytöstä tuolta nuorelta naiselta. Pitää olla varsin huono itsetunto, että tuollaiseen ryhtyy. Inhottava fiilishän tuosta tulee viestien kohteelle.