torstai 10. lokakuuta 2019

Lahjomalla positiiviseksi!

Päivät valuu eteenpäin. Ei juuri muuta kommentoitavaa. (Mies vitsaili töihin lähtiessään, että tehän voitte vaikka viedä roskat, niin on jotain äksöniä päivässä.)

Yksi kiva juttu sentään. Meillä yökyläili miehen nuorin tytär yhden yön. Meillä oli tosi kivaa yhdessä. Saunottiin ja puhuttiin syvällisiä ja kepeitä. Selattiin sen Tinderiä ja naurettiin hervottomana. Huomattiin, et meillä on sama miesmaku. Sain klikkailla tytön puolesta ja aikaansain monia mätsejä :D
Tyttö sanoi, että mun kanssa on niin helppo jutella, että tuntuu kuin puhuis kaverille. Olen tästä kovin otettu. Samat välithän mulla on miehen vanhempaan tyttäreen. Puidaan miesjuttuja sun muita. Olen puhunut tästä ennenkin, mutta on se vaan mahtavaa saada uusia hyviä tyyppejä elämään.

Lapsiluku talossa lisääntyi. Naurattaa puhua kaikki jutut kahdesti. Suomeksi ja englanniksi. Lapset leikkii ja puhua pulputtaa välittämättä siitä ettei toinen ehkä tajua mitään. Metafora parisuhteelle?

Ainiin, mun velihän seurustelee miehen ex-vaimon siskon kanssa. Viikonloppuna tapasin lasten synttäreillä tän ex-vaimon. Nyt olen tavannut kaikki kolme!!! :D Mä olin vähän pettynyt, että eksä vaikuttu hiljaiselta ja huumorintajuttomalta. Olisin mielelläni vitsaillut aiheesta, mutta ei ollut sit tilaisuutta, kun toinen vetäytyi. Mikä sääli!

Yhdelle ystävälleni olen julman kateellinen. Se on hulannut ja raivokävellyt jokusen viikon ja vyötäröstä on kadonnut 10 senttiä! Mä hulaan jonkin verran, mutta en riittävästi. Raivo tai muille kävelyille en ole päässyt tai ehtinyt.
Vähän alkaa ketuttaa tää vapaa-ajan puute. Huomenna olen vapaa 2h ja se on ainoa vapaa seitsemään viikkoon. Hahahhahahh!

Kahden viikon kuluttua täytän 49 ja mietin että tällai ne mun parhaan vuodet sit vierii.

jk. Olen varmaan maininnut että keskimmäistä yritän kannustaa ja lahjoa positiiviseen ajatteluun. (Lahjomalla positiiviseksi. Uusi bestseller)
Eilen liikutti pojan vitutus maksimus viesti. Tai ei, se viesti ei liikuttanut, mutta sen jälkeen tullut "Olen tietoinen siitä ole positiivinen-asiasta, mutta on se taas niin vaikeaa".
 Aistin viestistä yrittämistä!


jk. Hei se broileri-nuudelipelti, josta kirjoitin, oli älyttömän hyvää ja helppoa. Eli keitetyt nuudelit pellille, päälle marinoituja kanapihvejä ja marinadi kostukkeeksi, kirsikkatomaatteja. Uunissa n 25min. Fetaa annoksen päälle.

1 kommentti:

Helmi Nainen kirjoitti...

Voi pientä <3 Siis tuo poika. Ihana toi jälkimmäinen viesti.

Noi uudet "lapset" elämässä on kyllä ihan parhaita. Ainakin silloin kun asiat menee noin/näin hyvin. Kiva saada uusia läheisiä, jotka/joista tykkää.

Pidetään, että exät on aina huumorintajuttomia hiirulaisia. Ja me niitä huippuja. On ainakin parempi olo ;)