maanantai 24. heinäkuuta 2017

P as s princess

Edellisen postauksen kommentissa Puolis sanoi todella fiksusti:

Morsianhan on vähän niinku prinsessa, mun mielestä sä voit käyttää myös sitä arvonimeä :D 

Huikea pointti.

Enteellisesti mun jääkaapin ovessa on kortti, jonka ostin itselleni keväällä. 


Tänään Prinsessa P kyläilee kaverilla/kollegalla ja ostaa uuden mahtihuivin kyseisestä kyläpaikasta, Korson aseman puodista. (Minkä ruokakuluissa säästää, sen huiveihin voi sijoittaa)

Muu ohjelma on kotitöitä. Toivottavasti iltalenkki tai salikin.
(Mietin kehtaanko miehelle ehdottaa josko se sormus haettais. Ikäänkuin se nyt olis tärkeintä. Niinku toki onkin. 😁😁)3 kommenttia:

Puolis kirjoitti...

No onhan se nyt tärkeintä! Mä en välttämättä haluais kihloihin enkä naimisiin, mutta haluaisin yhden tietyn sormuksen! (Mut en halua itse sitä maksaa :D)

Rva Kepponen kirjoitti...

Ihana prinsessa-morsian :D :D

Minulla ei ole vihkisormusta lainkaan. Kihlasormus on, mutta en voi enää käyttää sitäkään. Sain aikoinaan käsi-ihottuman, joka uusii tosi helposti jos käyttää sormuksia. Sanoin akoinaan miehelle, että haluan kunnon timanttisormuksen. Jouduin sitten sanomaan, että turha sitä timanttisormusta on ostaa, kun en pystyisi kuitenkaan käyttämään. Enkä sitten löytänyt nopeasti mitään mieluista edullistakaan, jota olisi voinut käyttää kerran pari vuodessa. Olisi kyllä käyttää mieluista sormusta.

P kirjoitti...

Puolis. Tietty on tärkeintä. Vaikkei olekaan.

Rva Kepponen. Prinsessa morsian olis kiva. Taidan ottaa titteliksi.
Onpa kurjaa toi ihottuma. Mä en oo harakka eli sormukset ylipäätään ei oo tärkeitä mut nää symbolisormukset on. Ehdottomasti.