tag:blogger.com,1999:blog-1722418007776027240.post33721223317763024..comments2024-03-26T02:03:50.344-07:00Comments on This too shall pass: Huikeaa taloushallintaaPhttp://www.blogger.com/profile/11959407455017512647noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1722418007776027240.post-67301898216030704642021-11-01T06:00:51.068-07:002021-11-01T06:00:51.068-07:00Teen porkkanaletut itse, sotken ihan vaan peruslet...Teen porkkanaletut itse, sotken ihan vaan peruslettutaikinaan hyvin hienoksi raastettua porkkanaa. <br /><br />Sit vielä vanha tuttu tähdevinkki: minestronekeitto.<br />Eli jauhelihan loput, paseerattua tomaattia, vettä, kasvisliemikuutio, pastapussien jämät kiehumaan keittoliemeen. Sekaan voi heitellä kasvisjämät tai herne-maissi-paprikan pussin jämät.Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1722418007776027240.post-83248636670312617582021-10-29T10:42:16.735-07:002021-10-29T10:42:16.735-07:00Linssikeitto, varsinkin peruna- ja porkkanapohjaan...Linssikeitto, varsinkin peruna- ja porkkanapohjaan tehty, on hyvää ja täyttävää. Muutkin keitot.. Tortillat, tacot, nachovuoka.. Kanapasta, tonnikalapasta.. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1722418007776027240.post-57374962988513056922021-10-28T03:04:19.867-07:002021-10-28T03:04:19.867-07:00Kiitos MArika ohjeesta. Täytyy testata ehdottomast...Kiitos MArika ohjeesta. Täytyy testata ehdottomasti.<br /><br />Rva Kepponen, ainiin nakkikastike. Kiitos muistutuksesta. <br />Teetkö sä porkkanaletut itse ?Phttps://www.blogger.com/profile/11959407455017512647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1722418007776027240.post-70192108530876023432021-10-28T02:27:39.547-07:002021-10-28T02:27:39.547-07:00Mä sanon:
-nakkikastike ja keitetyt perunat
-porkk...Mä sanon:<br />-nakkikastike ja keitetyt perunat<br />-porkkanaletut, kermaviilikastike ja keitetyt perunat<br />Rva Kepponenhttps://www.blogger.com/profile/03961239166015474389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1722418007776027240.post-48582324520485568652021-10-27T03:48:52.847-07:002021-10-27T03:48:52.847-07:00Mä teen nämä gnocchit näin:
pilkon kasviksia (esi...Mä teen nämä gnocchit näin:<br /><br />pilkon kasviksia (esim. porkkana, sipuli, kaali, paprika) ja kuullotan /freesaan /wokkaan /paistan ne. Pistän sivuun.<br />Paistan (marinoituja) kanasuikaleita (samalla pannulla, ei tartte pestä.) pistän sivuun.<br /><br />Paistan gnochhit niin hyvin kuin osaan, mahdollisimman rapeiksi, edelleen samalla pannulla, ei tartte pestä.<br /><br />Laitan joukkoon kasvikset ja kanasuikaleet.<br /><br />En ole ihmeemmin maustanut, jos olen käyttänyt valmiiksi marinoituja suikaleita.<br /><br />Tää on nopeahko, pyttipannun tapainen setkotus. <br />marikan poluthttps://www.blogger.com/profile/01243780710691063481noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1722418007776027240.post-40032081492788178512021-10-27T02:42:48.810-07:002021-10-27T02:42:48.810-07:00Ihanaa kun sanoit jotain uutta. Noi gnocchit pitää...Ihanaa kun sanoit jotain uutta. Noi gnocchit pitää testata. Maustetaanko niitä jollain? Kalapuikot vois olla kiva ekaa kertaa vuosiin ja Huraa, nugetteja on pakkasessa. Lihapulliinkin on jauhelihaa 😮Phttps://www.blogger.com/profile/11959407455017512647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1722418007776027240.post-32078398536753260752021-10-27T02:36:34.886-07:002021-10-27T02:36:34.886-07:00no mä sanon paistetut gnocchit (ja ei, en keitä ni...no mä sanon paistetut gnocchit (ja ei, en keitä niitä vaan paistan, sit mä sanon kalapuikot ja perunamuusi ja dippikastike<br />Nuggetit<br />Lihapullat<br />...nekin mä sanon :) marikan poluthttps://www.blogger.com/profile/01243780710691063481noreply@blogger.com