sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Feng shui kohdilleen jatkuu

 Yllätin itseni. Mä olen jo kolmatta päivää mukana tässä yhdeksän päivän feng shui haasteessa. Päätin toteuttaa haasteen helpompana. Karsin vain 18 tavaraa päivässä. Kaikki yhdeksällä jaolliset numerot kelpaa nimittäin. Koska kotona on enemmän vilskettä kuin aiemmin, olen nyt mennyt helpoimman kautta karsimisessa. Mulla on vaatehuoneen hyllyllä lasten vanhoja dvd-levyjä. Poistan sieltä 18 levyä päivässä. Kannan ne saman tien autoon odottamaan Fidalle pääsyä. Ensi viikolla pemistän muitakin paikkoja kuin levyhyllyä.

Samalla toki aktiivisesti mietin mitä haluan elämääni lisää. Positiivinen runsaus on ykkösenä. Ihmisiä, naurua, kivaa tekemistä. Tietysti runsaasti rahaa.

Positiivista runsautta tuli jo perjantaina. Minulle soitti sosiaalityöntekijä, jota en ole tavannut. Hän sanoi kuulleensa minusta paljon hyvää. Olen kuulemma arvostettu ja pidetty. Oli niin ihana saada noin kivaa palautetta. Tällä pärjään loppuvuoden. 

Eilen esikoinen ja miniä oli taas pitkään kylässä. Keksittiin miniän kanssa meille sopiva jouluruoka. Meistä kumpikaan kun ei syö jouluruokaa ollenkaan. Päätettin tehdä salaattibuffa. Pilkotaan kippoihin salaattijuttuja, pastaa, fetaa, mozzarellapalloja, kanaa, tacomaustettua jauhelihaa, nachoja ja suolapähkinöitä. Näistä kaikista pojatkin varmaan ottaa itselleen jotain kinkun kylkeen.

Muut jouluruoat on meillä vain kinkku, graavilohi, porkkanalaatikko, mäti smetanoineen ja sipuleineen. Nämä on vuosien varrella valikoituneet meidän pöytään. 

Ystävä just aamulla näytti heidän listansa, joka on exceliin tehty. Lista on varmaan metrin mittainen. Heillä on KAIKKEA. Paljon. Hauskin on se, että heillä on jälkiruoka ja erikseen kahvin kanssa vielä täytekakku. Kahvin jälkeen juustoja, joita kukaan ei enää jaksa syödä, mutta aina ne hankitaan. Lievästi sanoen yltäkylläistä. 

Mut jee, joulu lähestyy.

2 kommenttia:

marikan polut kirjoitti...

Positiivinen runsaus on tosissaan hyvä tavoite!
Kuulostaa just sulta ja sulle passelilta.

Pitäisiköhän munkin excelöidä joulu?

Rva Kepponen kirjoitti...

Sitä vaan jäin miettimään, että noi kenellä on tuhat sorttia ruokaa joulun aikaan, niin missä ihmeessä niitä ruokia säilytetään? Meillä on jouluruokia aika rajoitetusti ja Hra Kepponen saa pelata jääkaapin kanssa tetristä ihan vakavissaan, että saadaan kamat mahtumaan.

Meille ei siis tule excelöityä jouluruokatarjontaa :D