lauantai 21. tammikuuta 2017

Dating from hell osa 2

Kaikki te haluatte kuitenkin kuulla, miten deittimarkkinoilla menee tällä viikolla. Ei mulla tietenkään, vaan Tinderöitsijäystävälläni.

Tuolla shoppailureissulla, josta mainitsin, olin tuon ystäväni kanssa. Shoppailun välissä hän kävi pikaisella kahvilla miehen kanssa. Ekavikatreffeillä.
Kaveri totesi, ettei mies ollut hänen tyyppiään, vaikka ihan mukava olikin.

Treffien jälkeen mies kysyi, mikä fiilis kaverilla. Kaveri vastas, että taidamme olla aika eri maailmoista.
Mies vastasi, että niin varmaan, mutta eihän se aina huono ole kokeilla muita maailmoja. "Minunkin entiseni ovat olleet 155-167 senttisiä ja painaneet 47-55 kiloa."
 
Aahaa, miten se tähän liittyi? Kaveria se tietysti osui arkaan paikkaan, koska  pitää itseään liian pitkänä muutenkin vaikka on vain 173cm pitkä. Ja ei, ei mahdu tuohon painohaarukkaankaan.

Koomista tässä on se, et MUA toi osui todella arkaan paikkaan. Iski sellainen jälkipaniikki et niin vaan olen mnäkin kehdannut käydä treffeillä, vaikka painan n.80 kiloa. Että kuinkas moni on nauranut minulle selän takana, että miten toi norsu kehtas lähteä kotoaan.

Jatkuu...
.

5 kommenttia:

Puolis kirjoitti...

Ai jumalauta! Osui muakin arkaan paikkaan! Mä luulen että toi oli tarkoitettukin loukkaamaan. Luulen myös että miehillä ei ole oikeasti hajuakaan miltä näyttää minkäkin painoinen nainen. Ja että saman painoiset naiset on näyttää hyvinkin erilaisilta ruumiinrakenteesta riippuen.

Taidankin jumppailla vähän tänään...

P kirjoitti...

Ei se ilmeisesti ollut tarkoituksella ollut loukkaus, usko tai älä. Ehdotti seikkailuakin 😀
Outoo ettei kaveri innostunut.

Toi on totta et ei miehet painoja tajua. Enkä mäkään kyllä osaa arvioida. Tuotakin ystävää luulin itseäni rutkasti kevyemmäksi, mut aika samoissa mennään. Kilot eri kohdalla vaan.

Mullekin tuli tarve jumpata. Vaikka huom. miehen mielestä mussa ei oo vikaa.
Taas todiste et itseni takia kuitenkin...
Loppupeleissä.

Puolis kirjoitti...

Toivottavasti vastasi että saa seikkailla vaikka vasemman kätensä kanssa niin tuntuu vähän erilaiselta kuin se perinteinen oikea. Mulla oli aina treffi-ilmoissa kroppakuva ihan sen takia ettei noi painorasistit saa mitään vääriä käsityksiä mun naaman perusteella. Mä luulen että noi painojutut, selluliittijutut sun muut on eniten vain meidän omissa päissämme. Ei se oo tuntunut ketään noista miehistä haittaavan, joiden seurassa olen alasti ollut. Ainakin jos ne miehet on aikuisia mieleltään.

Me ollaan kauniita ja ihania just tällaisina kuin olemme! Niih!

Nanni kirjoitti...

Kristus että tuolla tapaa kyllä monen moista hiihtäjää. Ystäväni on ollut tuolla nettideitin maailmassa sinkkuna ollessaan (tästä olen joskus kirjoittanut postauksenkin) ja häneltä olen saanut kuulla jos jonkin moisia juttuja. Jossain viestissä kaksi naimisissa olevaa miestä halusi ystävästäni heille seksikaverin eli kolmen kimpan ja vaikka mitä kummallisempia viestejä hän on sieltä saanut. Nyt vihdoin hän löysi järkevän kaverin jonka kanssa ovat nyt treffaileet muutaman viikon.

P kirjoitti...

Nanni, kyynikko täällä kommentoi että kaverisi on tavannut TOISTAISEKSI järkevän kaverin. Tällai sitä muuttuu epäileväksi... :D
Mut auts, kivoja ehdotuksia kaverisi saanut.