torstai 15. syyskuuta 2016

Sanomisen puute

Luin lehdestä Woody Allenin sanoneen, että onnelliset ihmiset ovat pinnallisia ja onttoja, vailla ideoita tai mitään kiinnostavaa sanottavaa.
Mun kohdalla tää taitaa pitää paikkansa. Mä haluaisin kirjoittaa tätä blogia, mutta ei ole mitään sanottavaa. Elämä on rauhallista ja tavanomaista vailla mitään kunnollista sanottavaa.
Mikäs se on se juttu siitä että onnelliset ovat onnellisia samalla tavalla ja onnettomat on onnettomia omilla tavoillaan. Jotain sinnepäin.
Kyllä mä selvästi olin tuotteliaampi, kun välillä tympi joku. Nyt tympii sit kai tympimättömyys :D

Saisko ideoita? Kyllä mä mielelläni olen mielipideautomaatti, etenkin jos  ei joudu ottamaan kantaa  maahanmuuttoon tai johonkin muuuhun hankalaan.

Taloudellisuuskannanotto: tuli hurjan rikas olo, kun peruin kaksi lehtitilausta ja sain repiä kaksi laskua. Itseni huijaamista tuo toki on. Ostan lehdet sitten kaupasta hyvää tarjousta odotellessa.

Pankkitilini saldoa katsoin synkkänä.  Viikkobudjetti 300e ei kyllä pidä mitenkään.  Siis oikeasti, miten se raha riittää ruokaan ja bensaan? Juuri kuulin naisesta joka ruokkii perheensä 60 e viikossa. Jos syö vaan laatikoita ja keittoja niin joo, mutta pelkästään lasten aamu,väli ja iltapalat...
Huokaus!

Nyt menen salille inspiraatiota hakemaan. Neljäs salikerta tällä viikolla btw...

2 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Kerro meille vaikka lisää siitä keittiötä oma-aloitteisesti siivoavasta miehestä. Osa meistä lukijoita ei välttämättä ole sellaista ikinä nähnyt :) Meillä mies tosin juuri siivoaa keittiötä vähän nyrpeän näköisenä. Oma-aloitteisesti kyllä, mutta johtuu siitä, että taloudessa ei ole yhtään puhdasta arkilautasta enää :)

Nauti tasaisuudesta!

Rva Kepponen kirjoitti...

Jos kirjoitettavaa kaipaat niin kommentoipas, että onko sinusta lasten huostaanotto muuttunut bisnekseksi. Olen kuullut useamman kertovan siitä, että perhekoti on hyvä mahdollisuus ansaita. Meillä työpaikalla kiertää huhu, että yksi entinen työkaveri olisi perustanut perhekodin ja yritys on tehnyt kolmessa viimeisessä valmistuneessa verotuksessa liikevoittoa melkein miljoonan. Kyseessä on ilmeisesti yksikkö jossa töitä tekee pariskunta ja kaksi ulkopuolista työntekijää. Mitä mieltä olet tällaisesta "keskustelusta"? Onko näissä asioissa todellisuuspohjaa? Toimiiko yksityistäminen? Paljonhan perhekodeista on ollut myös hyvin negatiivisia kirjoituksia.

Sama lähde myös väittää, että sijoituksessa on lapsia, joiden vanhemmat ovat halunneet lapset sinne taloudellisten resurssien paremmuuden myötä. Mahdollisuus harrastaa, koulua tuetaan täysi-ikäisyyteen.

Mitä mieltä olet ylipäänsä siitä, että miten Suomessa keskustellaan lasten huostaanotosta?